beta hcg yavas artanlar

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
Arkadaslar 2 gun once betahcg 179.3
Bugun 281.0

2 kati degil benm gibi degeri yavas katlanip

Gebeligi devam eden varmi
Oncesinde 2 kimyasalim var ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorm

canım benım ben yasadım .1 kımyasal gebelıkten sonra, ama senınkı zaten katlamıs bu satten sonra zannetmem bsey olacagını cunku ben ozaman betam 34 tu 2 gun sonra 44 te kaldı ve bıttı gıttı sımdı cok sukur 5 aylık hamıleyım bundada mesela betam gec yukseldı .gec dollenmeden dolayı hayırlısı olsun ınsallah kucagına alırsın:):nazar::nazar::nazar:

canım benım ben yasadım .1 kımyasal gebelıkten sonra, ama senınkı zaten katlamıs bu satten sonra zannetmem bsey olacagını cunku ben ozaman betam 34 tu 2 gun sonra 44 te kaldı ve bıttı gıttı sımdı cok sukur 5 aylık hamıleyım bundada mesela betam gec yukseldı .gec dollenmeden dolayı hayırlısı olsun ınsallah kucagına alırsın:):nazar::nazar::nazar:
İnsallah canim bu gebeliginde artisin nasildi peki yani 2 kati olmazsa iilla dusermi

İlkinde 72 1 gun sonra 168 di
1 hafta sonra dusus baslad
İkincide belirtim oldu 3 gun sonra kanda cok dusuk bir rakam cikti kanamam oldu .
Bukez allah yuzumuze bakar insallah zorla igneli asilamayla hamile kaliuorm zaten

İnsallah canim bu gebeliginde artisin nasildi peki yani 2 kati olmazsa iilla dusermi
sakın oyle dusunme pozıtıf ol ben hep bebegım benle dedım tabı bundada sıkıntı olduuu ılk gııtıgımde 11.75 tu 2 gun sonra 44.27 kusurdu 1 hafta doktorlar olumsuz konustu kımyasal dedı ben uzulmedım cok canım sıkıldı 1 hafta boyunca mutlu olacagım seyler yaptım uzmeyecegım dedım allah verdıyse olur dedım 1 hafta sonra sonuc386.71 mucızem benleydı darısı sana ınsallah:)

İlkinde 72 1 gun sonra 168 di
1 hafta sonra dusus baslad
İkincide belirtim oldu 3 gun sonra kanda cok dusuk bir rakam cikti kanamam oldu .
Bukez allah yuzumuze bakar insallah zorla igneli asilamayla hamile kaliuorm zaten
senın bana gore zaten yuksekmısss canım suan cok yenı galıba braz sabret ve olumlu olll:KK15:

sakın oyle dusunme pozıtıf ol ben hep bebegım benle dedım tabı bundada sıkıntı olduuu ılk gııtıgımde 11.75 tu 2 gun sonra 44.27 kusurdu 1 hafta doktorlar olumsuz konustu kımyasal dedı ben uzulmedım cok canım sıkıldı 1 hafta boyunca mutlu olacagım seyler yaptım uzmeyecegım dedım allah verdıyse olur dedım 1 hafta sonra sonuc386.71 mucızem benleydı darısı sana ınsallah:)
İnsallah canim ya agzindan bal damliyor benm asil kafami kurcalayan kasik agrimin kesilmesi
Senin adetinn kacinci gunundu cnm ogrendiginde

İnsallah canim ya agzindan bal damliyor benm asil kafami kurcalayan kasik agrimin kesilmesi
Senin adetinn kacinci gunundu cnm ogrendiginde
canım benım hıc kasık agrım olmadı sadece adet olcakmısım gb bacaklarım agrıyodu ayretende adetımı gecmıstı 3. gunuEn Büyük TÜRKİYE test yaptım cok acık pembe cızgı vardııı

Asilamayla oldu benmki canim asilamamn 16. Gunu bugun allah kucaklarimiza almayi nasip eder insallah canim adim cansu bana adimla dua edermisin
amın canım ınsallah rabbım sana hayırlı saglıklı guzel bır evlat nasıp etsın:nazar::nazar::nazar::nazar:

2 gün önce beta hcg 730 du 2 gün geçmesine rağmen 770 olmuş sizce yükselme durdumu yoksa bu seviyede ki iken yükselmesi mümkünmü tekrar doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi .

Kimyasal gebelikden kaç ay sonra hamile kaldınız acaba ☺️ Allah bağışlasın yavrunuzu 🙏

Back
X