Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son durumunuz ne olduKızlar 26 mayısta beta 870 28 mayıstada 1.195 çıktı doktorum keseyi göremedi dış gebelikten şüphelendi düzenli artış olmadığından ve düşük iğnesi yapacağını söyledi sizce yaptırmalı mıyım yoksa biraz daha mı bekleyeyim dündendir çok kötüyüm![]()
Yarın sabah tekrar kan verecem bakacaklarSon durumunuz ne oldu
Haber versinYarın sabah tekrar kan verecem bakacaklar
Sürecinizi tam anlatmamissiniz.Son adet tarihi nedir? Kac gun gecikmede bu değeri aldiniz? Burda duzenli artis olmadan gebeligi devam eden okudum. Ne kadsr dogru bilmiyorum ama. Bekleyin bence en azindan bir kac gun daha. Kese 2500 civarı görünüyor sanirim en erken.Kızlar 26 mayısta beta 870 28 mayıstada 1.195 çıktı doktorum keseyi göremedi dış gebelikten şüphelendi düzenli artış olmadığından ve düşük iğnesi yapacağını söyledi sizce yaptırmalı mıyım yoksa biraz daha mı bekleyeyim dündendir çok kötüyüm![]()
Son adet tarihim 19 Nisan ilk betamı 8 günlük gecikmeyle vermiştim 870 çıkmıştı iki gün sonra tekrarlayınca 1.195 çıktıSürecinizi tam anlatmamissiniz.Son adet tarihi nedir? Kac gun gecikmede bu değeri aldiniz? Burda duzenli artis olmadan gebeligi devam eden okudum. Ne kadsr dogru bilmiyorum ama. Bekleyin bence en azindan bir kac gun daha. Kese 2500 civarı görünüyor sanirim en erken.
Farkli bir doktora daha görünün.
Haftanızla uyumlu giden bir değeriniz yok. Şuan 6 hafta 6 gunluk olmanız gerekirdi. Bu haftada normalde kalp atışı duyuluyor ama siz kese bile görmemişsiniz. Doktor haftaya bakarak da boyle demiştir. 3. Kanda belli olur her sey. Dış gebelikse de geç kalmamak lazım yoksa tüpünüz alınabilir.Son adet tarihim 19 Nisan ilk betamı 8 günlük gecikmeyle vermiştim 870 çıkmıştı iki gün sonra tekrarlayınca 1.195 çıktı
Yarın sabah tekrarlıyacam bakalım ne olacak hayırlısıHaftanızla uyumlu giden bir değeriniz yok. Şuan 6 hafta 6 gunluk olmanız gerekirdi. Bu haftada normalde kalp atışı duyuluyor ama siz kese bile görmemişsiniz. Doktor haftaya bakarak da boyle demiştir. 3. Kanda belli olur her sey. Dış gebelikse de geç kalmamak lazım yoksa tüpünüz alınabilir.
Zor bir durum insallah sonradan oluşan bir gebeliktir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kızlar bu sabah kan verdim 2.070 çıktı kan sonucum haftaya çarşamba günü vajinal ultrason bakacak doktor inşallah kese görünürKızlar 26 mayısta beta 870 28 mayıstada 1.195 çıktı doktorum keseyi göremedi dış gebelikten şüphelendi düzenli artış olmadığından ve düşük iğnesi yapacağını söyledi sizce yaptırmalı mıyım yoksa biraz daha mı bekleyeyim dündendir çok kötüyüm![]()
Dış gebelik teşhisi koyuldu beta değerim düştü yarın iğneyle düşürülmeye çalışacak doktorumSon durumunuz ne oldu
Allah şifa versin benzer süreçlerden geçmişiz. Ben de anlatayım sürecimi; en son adet tarihim 18 nisandı. 30 Mayısta sancıyla acile gittimm. 6 gün gecikmem vardı ama lekelenmeme de vardı hiç test yaptırmak aklaıma gelmedi heveslenmemek için. 30 mayısta gaz sancısı gibi bir ağrı batma şikayetim oldu acilden ultrason kan idrar istediler. Kan tahililinde doktor beta istemiş. 1216 Beta değerim çıktığı için önce 6 haftalık gebe olduğumu doktor söyledi, ama benim kanamam ve sancım vardı ve bunu söyleyince ya düşük yapıyorsun ya dış gebelik var sakın eve gitme Kadın doğum acile git dedi. Devlet hastanesine apar topar gittik alttan muayene yaptı ve içerde bir kanlı sıvı oluştuğunu iç kanama geçirdiğimi ve acil ameliyata alınmam gerektiğini söyledi. Dış gebelik teşhisi koydu. Doktorun tavrı ve üslubu nedeniyle güvenmeeyip işlem yaptırmadım. O korkuyla Özel hastaneye gidelim birde dedik. Acil doktoru bulmak gerçkten çok zormuş. Özeldeki doktor karın ultrasonuna baktı bir önceki doktorla olan durumumuzu anlattık. O da biraz çekimser olarak aynı durumu doğruladı ve Sezeryan gibi ameliyat olacağımı, sağ tarafta olduğunu ve sağ tüpümün alınacağını, bundan sonrasında tek tüple hamile kalma olasılığım olduğunu söyledi ama kendine güvensiz bir hali vardı ve biz yine işlem yaptırmayıp imza verip oradan da çıkmak zorunda kaldık. O akşam gittiğimiz 4. hastane de yine özel bir hastaneydi ama tavsiye üzerine gittik. Doktora diğer 2 doktorun dediklerini söyledik durumu anlattık, İlaçlı MR istedi. Önce çok tepki verdim korktuğum için ama sonra doktorun durumu anlamak için bazı şeyleri garantiye aldığını farkedince ne diyorsa yaptık. İlaçlı MR sonucuna göre dış gebelik durumuna yakın bir olgu olduğunu, sağ tüpümde kanlı bir sıvı birikimi olduğunu ve yatış yapmam gerektiğini söyledi. Beta bakılması gerekiyordu düzenli olarak. 1216 olan betam 1100 e düştü. 2 gece hastanede yattım. 4 kez beta bakıldı orda ve sürekli düşüş vardı. son bakılan beta tekrar çıkmıştı ama 700 lerdeydi rakam. İlaçla tedaviye başlamanın daha doğru olacağını söyledi ve o malum iğneden vuruldum (75 ml) Ayrıca antibiyotik başladık. Taburcu oldum ve 1 hafta sonra tekrar kontorle gittim. Kontrole gitmeden önce 2 kez daha beta verdim. 700 den 1300 e çıkmıştı. sürekli düşerken artış olması kokuttu ve kanamam sürekli vardı. Bunun olağan bir durum olduğunu araştırınca öğrendim ve sakinliğimi korudum. İğneden sonraki 1 haftada tekrar 700 e düştü (9 haziran) En son gittiğimde 16 hazirandı ve 135 i gördüm çok şükür. 1 haftaya kadar sıfırlanacağını söyledi doktor. Kanamam devam ediyorken şimdi regl oldum tekrar üstüne. Ama iyiki acele ve panikle karar vermeyip ameliyat olmamışım dedim. son Gittiğim doktor bizim şansımızdı. Lütfen iyi araştırın siz de. önce iğne tedavisine başlayalım cevap vermezse ameliyat son çaremiz olsun demişti doktor öyle de oldu. İnşaalah bu süreç hayırlısıyla bitecek. Uzun yazdım biraz ama yakın tarihte benzer şeyi yaşadığımız için belki size de bir tavsiye olur diye hikayemi yazmak istedim.Dış gebelik teşhisi koyuldu beta değerim düştü yarın iğneyle düşürülmeye çalışacak doktorum
Uzunca anlatmışsınız teşekkür ederim ama benim kesem göründü kalp atımınıda duydum geçen hafta çok şükür geç döllenme olayı olmuşAllah şifa versin benzer süreçlerden geçmişiz. Ben de anlatayım sürecimi; en son adet tarihim 18 nisandı. 30 Mayısta sancıyla acile gittimm. 6 gün gecikmem vardı ama lekelenmeme de vardı hiç test yaptırmak aklaıma gelmedi heveslenmemek için. 30 mayısta gaz sancısı gibi bir ağrı batma şikayetim oldu acilden ultrason kan idrar istediler. Kan tahililinde doktor beta istemiş. 1216 Beta değerim çıktığı için önce 6 haftalık gebe olduğumu doktor söyledi, ama benim kanamam ve sancım vardı ve bunu söyleyince ya düşük yapıyorsun ya dış gebelik var sakın eve gitme Kadın doğum acile git dedi. Devlet hastanesine apar topar gittik alttan muayene yaptı ve içerde bir kanlı sıvı oluştuğunu iç kanama geçirdiğimi ve acil ameliyata alınmam gerektiğini söyledi. Dış gebelik teşhisi koydu. Doktorun tavrı ve üslubu nedeniyle güvenmeeyip işlem yaptırmadım. O korkuyla Özel hastaneye gidelim birde dedik. Acil doktoru bulmak gerçkten çok zormuş. Özeldeki doktor karın ultrasonuna baktı bir önceki doktorla olan durumumuzu anlattık. O da biraz çekimser olarak aynı durumu doğruladı ve Sezeryan gibi ameliyat olacağımı, sağ tarafta olduğunu ve sağ tüpümün alınacağını, bundan sonrasında tek tüple hamile kalma olasılığım olduğunu söyledi ama kendine güvensiz bir hali vardı ve biz yine işlem yaptırmayıp imza verip oradan da çıkmak zorunda kaldık. O akşam gittiğimiz 4. hastane de yine özel bir hastaneydi ama tavsiye üzerine gittik. Doktora diğer 2 doktorun dediklerini söyledik durumu anlattık, İlaçlı MR istedi. Önce çok tepki verdim korktuğum için ama sonra doktorun durumu anlamak için bazı şeyleri garantiye aldığını farkedince ne diyorsa yaptık. İlaçlı MR sonucuna göre dış gebelik durumuna yakın bir olgu olduğunu, sağ tüpümde kanlı bir sıvı birikimi olduğunu ve yatış yapmam gerektiğini söyledi. Beta bakılması gerekiyordu düzenli olarak. 1216 olan betam 1100 e düştü. 2 gece hastanede yattım. 4 kez beta bakıldı orda ve sürekli düşüş vardı. son bakılan beta tekrar çıkmıştı ama 700 lerdeydi rakam. İlaçla tedaviye başlamanın daha doğru olacağını söyledi ve o malum iğneden vuruldum (75 ml) Ayrıca antibiyotik başladık. Taburcu oldum ve 1 hafta sonra tekrar kontorle gittim. Kontrole gitmeden önce 2 kez daha beta verdim. 700 den 1300 e çıkmıştı. sürekli düşerken artış olması kokuttu ve kanamam sürekli vardı. Bunun olağan bir durum olduğunu araştırınca öğrendim ve sakinliğimi korudum. İğneden sonraki 1 haftada tekrar 700 e düştü (9 haziran) En son gittiğimde 16 hazirandı ve 135 i gördüm çok şükür. 1 haftaya kadar sıfırlanacağını söyledi doktor. Kanamam devam ediyorken şimdi regl oldum tekrar üstüne. Ama iyiki acele ve panikle karar vermeyip ameliyat olmamışım dedim. son Gittiğim doktor bizim şansımızdı. Lütfen iyi araştırın siz de. önce iğne tedavisine başlayalım cevap vermezse ameliyat son çaremiz olsun demişti doktor öyle de oldu. İnşaalah bu süreç hayırlısıyla bitecek. Uzun yazdım biraz ama yakın tarihte benzer şeyi yaşadığımız için belki size de bir tavsiye olur diye hikayemi yazmak istedim.
Kanamanız ya da akıntıda kahvelik ya da pembelik var mıydı acabaUzunca anlatmışsınız teşekkür ederim ama benim kesem göründü kalp atımınıda duydum geçen hafta çok şükür geç döllenme olayı olmuş
Hayırlı olsun öncelikle. Yarın iğne vurulacak demişsiniz önceki mesajınızda, iğneden nasıl vazgeçti doktorunuz?Uzunca anlatmışsınız teşekkür ederim ama benim kesem göründü kalp atımınıda duydum geçen hafta çok şükür geç döllenme olayı olmuş
Hayır yoktu beyaz akıntım fazlaydıKanamanız ya da akıntıda kahvelik ya da pembelik var mıydı acaba
Tekrar beta hcg istedi değerim yüksek çıkınca 2 doktorla beraber vajinal muayene yaptılar kese göründüHayırlı olsun öncelikle. Yarın iğne vurulacak demişsiniz önceki mesajınızda, iğneden nasıl vazgeçti doktorunuz?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallaahTekrar beta hcg istedi değerim yüksek çıkınca 2 doktorla beraber vajinal muayene yaptılar kese göründü