Beta hcg yavaş artış

sunshinebaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
989
421
53
Herkese merhaba adetımden 4 gün once 14 kasım saat 10 da beta 25 cıktı 16 kasımda sabah 10 64 cıktı aksamına hafif lekelenmem başladı ertesi gün doktora gittim rahim güzel kalınlaşmış dedi 19mm ölçtü birdaha 20 kasımda beta ver dedi ben 19 kasım aksam 9 da test verdim ve 110 cıktı. Galiba kimyasal tarzı birşey yaşıyorum tecrübesi olanlar yazabilir mi

Kimyasal olsaydı düşerdi artış olmazdı diye biliyorum inşallah kimyasal değildir

İki güne bir iki katı veya iki katından biraz az artış olması gerekiyor bence bekle bi iki gün daha değer yükselir inşallah

Kan verdiğimde 2200 çıkmıştı normal de iki kızımda da kan verdiğimde 100 209 tek olurdu bu fazla geldi bana

Eğer ilk hamileliğinse kendini hiç üzme ben de ilk hamileliğimi kimyasal geçirdim, değerim yükseldi yükseldi sonra bir anda kanama ile beraber düştü. Pıhtılı kanamaların olacak korkma, üzme de kendini. Vücudunun kendini toparlamasına izin ver ve sonra kendiliğinden hamile kaldığını göreceksin inşallah

inşallah cok üzüldüm gerçekten uzun süredir bekliyordum siz hamile kaldınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…