Beta Hcg yavaş artıyor yardım?

blt193

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
43
13
3
31
Beta Hcg değerlerimin günleri şöyle;
28 Kasım 635
30 Kasım 1195
5 Aralık 3974
6 Aralık 5194
1 Aralık tarihinde de keseyi gördüğünü söyledi doktorumuz küçük olduğunu söyledi.
Ama 5 aralıkta başka bir doktorun ultrasonunda kese görünmediğini söyledi, kontrolümüz salı günü korku içerisindeyim..
Sürekli yatıyorum bir süre ayakta kaldığımda lekelenmelerim oluyor

merhaba beta hcg degeriniz sanirim 30u ile 5 i arasi az artmis onun disindaki artislar normal.1 aralikta degeriniz 2 bin civaridir sanirim ve kese ya gorunmez yada cok az minicik gorunur karindan gorunmesi ultrason iyi degilse eger zordur.stres yapmayin bu haftada imkaniniz varsa doktora gorunun cok net kese gorunmesi gerekir artik

merhaba beta hcg degeriniz sanirim 30u ile 5 i arasi az artmis onun disindaki artislar normal.1 aralikta degeriniz 2 bin civaridir sanirim ve kese ya gorunmez yada cok az minicik gorunur karindan gorunmesi ultrason iyi degilse eger zordur.stres yapmayin bu haftada imkaniniz varsa doktora gorunun cok net kese gorunmesi gerekir artik
Doktorun ultrasonu iyi bir cihaz olduğu için karından gördü ama çok küçük olduğunu söyledi göremeyedebilirdik dedi. Ama bu artışların yetersizliği bizi korkutuyor. 3 ay önce de kalp durmasından dolayı kürtaj oldum😔

Doktorun ultrasonu iyi bir cihaz olduğu için karından gördü ama çok küçük olduğunu söyledi göremeyedebilirdik dedi. Ama bu artışların yetersizliği bizi korkutuyor. 3 ay önce de kalp durmasından dolayı kürtaj oldum😔
bende 2 kere kurtaj oldum 2. si kalp durmasiydi malesef:( cok gecmis olsun. bende beta hcg az artiyor diye arastirma yapmistim oyle artip saglikli dogum yapanlar varmis.benimki baska bi sebepten sonlanmistir diye dusunuyorm:(

Size de geçmiş olsun. benzer durumları öncesinde de yaşayınca insan daha iyi olacağına inanmıyor hep bir korku hep bir stres. Allah her isteyene hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🤲🏻

28 Kasım 635
30 Kasım 1195
5 Aralık 3974
6 Aralık 5194
1 Aralık tarihinde de keseyi gördüğünü söyledi doktorumuz küçük olduğunu söyledi.
Ama 5 aralıkta başka bir doktorun ultrasonunda kese görünmediğini söyledi, kontrolümüz salı günü korku içerisindeyim..
Bu kadar çok kan testi yaptırmanıza gerek yoktu 2 kere yaptırıp takıp edilse yeter 2 günde 1 en az %60 artması yeterli oluyor (dr un söylediği)
Bol bol dinlenin lavabo hariç kalkmayın
Bebek daha çok yeni küçültücü kesede öyle yavaş yavaş büyüdükçe gözükecek ben 4. Yada 5. Haftasında görmüştüm keseyi

Bu kadar çok kan testi yaptırmanıza gerek yoktu 2 kere yaptırıp takıp edilse yeter 2 günde 1 en az %60 artması yeterli oluyor (dr un söylediği)
Bol bol dinlenin lavabo hariç kalkmayın
Bebek daha çok yeni küçültücü kesede öyle yavaş yavaş büyüdükçe gözükecek ben 4. Yada 5. Haftasında görmüştüm keseyi
Kasık ağrılarım lekelenmelerim geçmeyince acile gittik oradaki kadın doğumcu istedi keseyi göremedi değerlere bakalım dedi o yüzden çok kan vermiş olduk. Son adet tarihime göre şu an 5+3 te.
Keseyi de ilk 4+4 te gördü kendi doktorum

Kasık ağrılarım lekelenmelerim geçmeyince acile gittik oradaki kadın doğumcu istedi keseyi göremedi değerlere bakalım dedi o yüzden çok kan vermiş olduk. Son adet tarihime göre şu an 5+3 te.
Keseyi de ilk 4+4 te gördü kendi doktorum
Peki kanama alanı vs gördü mü ultrasonda yoksa yerleşme kanaması mı

Başka bı doktora daha gidin bence kanama İçin genelde progestan verilir kana
1 haftadır progestan kullanıyorum 3 kere günde, her gün de kan sulandırıcı iğne yaptırıyorum, haftada 1 de proluton iğne verdi 2 kere yapıldı 3. Salı yapılacak

28 Kasım 635
30 Kasım 1195
5 Aralık 3974
6 Aralık 5194
Merhaba cnm durumun ne oldu inşallah her şey yolundadır.

28 Kasım 635
30 Kasım 1195
5 Aralık 3974
6 Aralık 5194

değerler çok iyi artmış

Back
X