beta hcg yavaş yükselenler...lütfen bakın..

bende tüp bebek hastasının ılk denemem,12.gun beta hcg değerlim 12 çıktı.14.gun 13,89.yurt dışında yasıyorum doktorum umut var ılackara devam dedı.acıkcası benım hıc umudum yok.sızde durum nasıl sonuçlandı.yardımcı oursanız cok mutlu olurum.

yazmayayım dedim ama yine dayanamadım...daha önceden beni tanıyan çoktur..ben tüp bebekle yeniden hamileyim ama henüz sevinemiyorum..beta hcg değerlerim yavaş yükseliyor..diğer gebeliklerimde de yaşamıştım bunu ama yine de içim rahat etmiyor..çünkü o zaman ilk değerim daha yüksek başlamıştı..doktorum pk endişelenmedi bana göre yeterli dedi üstelik bir prof ama bana hiç yeterli gelmiyor maalesef..
5. gün transferi....

10. gün değerim.....55
12. gün değeri........78
ve doktor istemese de bugün yine yaptırdım
14. gün değeri.........114

lütfen böyle olup gebeliği devam edenlar yazsın...sona erenler yazmasın çok korkuyorum çünkü...
Canim merhabalar...
Topiklerde arastirma yaparken seni buldum.bende ayni dertle savasiyorum
suan.bhcg yavas ilerliyor.
Senin bu gebeliginden bir kizin olmus sanirim.nasil sevindim inan.umut oldun bana.degerlerimiz cok benzer.benimde tup bebek ve transferin
10.gun 37
12.gun 55
14.gun 77
16.gun 122(carsamba gunu)
Artik biraktim test yapmayi bekliuorum simdi.
Senin sonrasinda artis nasil olmustu hayirliyormusun cnm.ne zaman gordun keseyi.
Benim bu 2.denemem.ilk denemede bebegimi 9.haftada kaybettim.cok korkuyorum suan.insallah rabbim bana bagislar bu kez yavrumu.
Saolasin.hayirli gunler.

28.01.2015 te iki adet 3. gün embriyosu transfer edildi 10.gün 07.02.2015 te beta HCG test günümüzdü beta HCG 20.4 çıktı doktorumuz gebelik var dedi 12.02.2015 te verdiğimiz kanda beta hcg sonucumuz 41.57 çıktı sizce değer nasıl normalmi arkadaşlar acil cevap bekliyorum

Merhaba Hanımlar,
Adetimden 3 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım ve değerim 273 çıktı doktorum 2 gün sonra gel dedi ve tekrar kan testi yaptırdım değerim 327 çıktı. Sağlıksız gebelik veya dış gebelik olabilir dedi başlangıçta coraspirin vermişti onu bıraktırttı ve sağlıksız gebelikse kendi düşsün dedi yarın tekrar test yapılacak moralim çok bozuk:KK43: böyle olupta sağlıklı gebelik yaşayan varsa bana bir umut olur mu?

Merhaba Hanımlar,
Adetimden 3 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım ve değerim 273 çıktı doktorum 2 gün sonra gel dedi ve tekrar kan testi yaptırdım değerim 327 çıktı. Sağlıksız gebelik veya dış gebelik olabilir dedi başlangıçta coraspirin vermişti onu bıraktırttı ve sağlıksız gebelikse kendi düşsün dedi yarın tekrar test yapılacak moralim çok bozuk:KK43: böyle olupta sağlıklı gebelik yaşayan varsa bana bir umut olur mu?
Benim de ilkinde 78 çıktı. 3 gün sonra 238. 4 gun sonra da 547 çıktı çok korkuyorum. Pcos hastasıyım adet olamam diye de korkuyorum kürtajdan da korkuyorum sanırım hamilesin Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah benim de sağlıklı bir bebeğim olur

Benim de ilkinde 78 çıktı. 3 gün sonra 238. 4 gun sonra da 547 çıktı çok korkuyorum. Pcos hastasıyım adet olamam diye de korkuyorum kürtajdan da korkuyorum sanırım hamilesin Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah benim de sağlıklı bir bebeğim olur
Evet tekrar hamile kaldım kuzum çok şükür amin. Adet olamasanda devlet hastanelerinde ilaç ile düşürdüklerini duymuştum bir tanıdığım öyle düşürdü kalbi durmuştu. Allahım yardımcın olsun kuzum.

Herşeyde bir hayır vardır kuzum, hayırlısı ise Allah nasip etsin. Hayırlı değilse haberin olmadan kurtarmayı nasip etsin.

Aynı durumlarda kalıp merak edenler için anlatayım. Sonrasında ki testte 547 den 2 gün sonra 609 çıktı. Vajinal ultrasonla bakıldı. Kimyasal dedi. Kendiliğinden dusmezse kürtaj olacakmisim. Boşuna umutlanmamak lazım sonra insan daha çok üzülüyor. Nasip herseyin bir zamanı var demek ki :dua:

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı? :KK43:

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı? :KK43:
2 gün sonra bidaha kan ver cnm belli olmaz ama benimde ilk başta az arttı sonra normal arttı ama sonunda yine düştü ve kimyasal gebelik oldu ..

merhaba günaydın bugünde değerim 325,19 çıktı %43 % 45 civarında dolanıyor..şuan kendimi hamile gibi düşünmüyorum..düşününce moralim bozuluyor.. hakımızda hayırlısı 157 - 226 -325 degerler..

Merhaba herkese, bir sorum vardı benimde. Değerler çok düşük artıyorç

Bhcg testi yaptırdım.(5 ocak son adetim)
23 şubatta 95 çıktı
27 Şubatta 206
4 martta 600 çıktı.

doktorum içerden ultrason ile baktı dış gebelik olmadığını, belki bünyemin bu şekilde olduğunu (bazı insanlarda 2 günde bir iki katına çıkmayabilir senin normalin belki bu şekilde olabilir dedi) belki de bebeğin sağlıksız büyüdüğünü söyledi. İçerden ultrasonda kese olabileceğini düşündüğü bir şey gördü ama henüz çok küçük perşembe tekrar gel dedi. Hamilelik sevincini yaşayamadan bunlar çıktı. Sizin yorumunuz nedir?

Kızlar benim 3. Gun 2 tane dondurulmus embriyo transfer edildi. Değerlerim,
12.gün 52.2
14.gün 85.5 çıktı.
İki katına çıkmamış endişelenmeli miyim:(

Merhaba benim transferden sonra 8. Gün hcg:5.8 çıktı 12. Gün 35çıktı 14. Gün 149.9 çıktı başlangıç düşük ama doktor sonucun yeterli olduğu söyledi

Back
X