beta hcg yavaş yükseliyor

cituhanba01

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
350
391
23
37
merhabalar 3 haftalık hamileliğimi öğrendiğim ilk gün beta hcg değerim 139 çıktı onun üzerine bugün 4.gün tekrar beta hcg değerime bakıldığında 194 çıktı doktorum değerin cok düşük arttığını dış gebelik ihtimalinin olabileceğini söyledi çok korkuyorum istenilen bir gebelikti ilk kez başıma böyle bir sorun geliyor lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi

buarada adetimi henüz 3 gün geçti adetimden bir gün önce gebe olduğumu öğrendim belirtilerden dolayı dayanamadım çok heveslendim test yaptırdım

Pazartesi tekrar beta HCG değerine bakacak doktor inşallah yükselir 2 yıllık evliyim ilk gebeligim teşekkür ediyorum iyi dileklerin için olumlu değişme olursa yazarım

buarada adetimi henüz 3 gün geçti adetimden bir gün önce gebe olduğumu öğrendim belirtilerden dolayı dayanamadım çok heveslendim test yaptırdım

Merhaba Can'ım. Aynı problemi yaşıyorum adetim 3 gün geçti ve test yapmıştım. Pozitifti . Kanda da değerim 121.82 çok sevinmiştim tabi. 2 gün sonra doktora gittim çok yeni şuan hiç bir şey göremeyiz sen şu günler gün aşırı testi tekrarla dedi. Bugün (yani ilk testimin üzerinden 1 hafta geçtikten sonra) tekrar baktırdım. 166.59 bir haftada bu kadar az yükselmesi normal değil sanırım . 2.testi umutsuz bir şekilde bekliyorum şuan. Hakkı'mızda hayırlısı olsun. Bu beta HCG değerleri benim kafamı cok karıştırıyor. Doktor 2 hafta sonra gelmemi söyledi. Nasıl geçecek bu 2 hafta bilmiyorum

Kızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
Beta hcg degerlerim iki gün aralıklarla
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
1063.8 (bugün progesteron 11.23)

44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrarbakacakmis
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

Kızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
Beta hcg degerlerim iki gün aralıklarla
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
1063.8 (bugün progesteron 11.23)

44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrarbakacakmis
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum

kese görünürse büyük ihtimalle dış gebelik değildir canım.ben de şubatta düşük yaşadım değerim çok düşüktü kan sulandırıcı kullanıyorum ama değerlerim dengesizleşmeye başladı yine pazartesi 1700 çarşamba 2139 umarım bi sıkıntı yaşamam korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…