- 7 Ağustos 2018

- 75

- 26

- 88

- 31

- Konu Sahibi buralidegilim
 - 

Normal canımKızlar selam adet gecikmemden 1 gün önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim beta hcg 81 çıktı. Bugün akşam 48 saat geçti tekrar kan verdim 136 çıktı. Sizce normal mi yavaş yükseliyor gibi geldiilk gebeliğim bunu yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim.. 
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim umarım öyledirNormal canım2 günde %60 yükselme normal diyorlar 
Tekrar baktırın 24 saat aralıklarla. Artış miktarının aynı kalması ya da artması gerekir sağlıklı gebelik için mutlaka takipte kalınDeğerli yorumunuz için çok teşekkür ederim umarım öylediriçim rahatladı biraz peki 72. saatte de yine verin orana bakın yaziyor baktırmalı mıyım sizce? 
Teşekkür ederim bugün tekrar kan vereceğimTekrar baktırın 24 saat aralıklarla. Artış miktarının aynı kalması ya da artması gerekir sağlıklı gebelik için mutlaka takipte kalın
Merhaba sonuç ne oldu benim de tüp bebek 12. Gün değerim 12.53 çıktı bugün 16.1 çıktı doktor bişey demedim perşembeye tekrardan ver dedi endişeliyimKızlar selam adet gecikmemden 1 gün önce gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim beta hcg 81 çıktı. Bugün akşam 48 saat geçti tekrar kan verdim 136 çıktı. Sizce normal mi yavaş yükseliyor gibi geldiilk gebeliğim bunu yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim.. 
Merhaba, kaç gün sonra yaptirdiniz o değer çıktı?Merhaba sonuç ne oldu benim de tüp bebek 12. Gün değerim 12.53 çıktı bugün 16.1 çıktı doktor bişey demedim perşembeye tekrardan ver dedi endişeliyim
Cumartesi 12. Gündü 12.53 çıktı pazartesi yaptım 16.1 çıktı sabah saat 9 da yapmıştım doktorla görüşemedim asistanı çok düşük dedi ilaçları kullanmaya devam edip perşembeye tekrar kan vermemi istediMerhaba, kaç gün sonra yaptirdiniz o değer çıktı?
İyi akşamlar, sonucunuz ne oldu? Umarım iyisinizdirCumartesi 12. Gündü 12.53 çıktı pazartesi yaptım 16.1 çıktı sabah saat 9 da yapmıştım doktorla görüşemedim asistanı çok düşük dedi ilaçları kullanmaya devam edip perşembeye tekrar kan vermemi istedi
Merhaba 3. Test verişim 16ydı dün 22 ye yükselmiş dr bişey demiyor devam et diyor ilaçlaraİyi akşamlar, sonucunuz ne oldu? Umarım iyisinizdir
Merhaba benim de 10. Gün 11.20 çıktı doktor ilaçları bıraktırdı gebelik yok deyip bugün 13. Gün içime sinmedi kan verdim 20.47 yükselmiş aradım doktoru o zaman ilaçlara devam et pazar günü tekrar ver dedi benimle dalga mı geçiyor bu doktor ben anlamıyorum ilaç içmediğim halde yükselmiş değerimMerhaba 3. Test verişim 16ydı dün 22 ye yükselmiş dr bişey demiyor devam et diyor ilaçlara
Merhaba benim de 10. Gün 11.20 çıktı doktor ilaçları bıraktırdı gebelik yok deyip bugün 13. Gün içime sinmedi kan verdim 20.47 yükselmiş aradım doktoru o zaman ilaçlara devam et pazar günü tekrar ver dedi benimle dalga mı geçiyor bu doktor ben anlamıyorum ilaç içmediğim halde yükselmiş değerib
Benim gittiğim tüp bebek merkezi doktor sorumsuz bugün aradık söyledik direkt kimyasal dedi ilaçları bırak diye kapattı bilmiyorum içimde bi umut ilaçları bırakmak istemiyorum pazartesine kadar tekrar test vermek istiyorum. Sanki hayrına tüp bebek yapmış gibi davranmaları daha çok üzüyor kredi çektik altın sattık tüp bebek yapmak içinMerhaba benim de 10. Gün 11.20 çıktı doktor ilaçları bıraktırdı gebelik yok deyip bugün 13. Gün içime sinmedi kan verdim 20.47 yükselmiş aradım doktoru o zaman ilaçlara devam et pazar günü tekrar ver dedi benimle dalga mı geçiyor bu doktor ben anlamıyorum ilaç içmediğim halde yükselmiş değerim
Bence devam edin Allahtan hiç bi zaman ümit kesilmez mucizeler bizim içinBenim gittiğim tüp bebek merkezi doktor sorumsuz bugün aradık söyledik direkt kimyasal dedi ilaçları bırak diye kapattı bilmiyorum içimde bi umut ilaçları bırakmak istemiyorum pazartesine kadar tekrar test vermek istiyorum. Sanki hayrına tüp bebek yapmış gibi davranmaları daha çok üzüyor kredi çektik altın sattık tüp bebek yapmak için
Merhaba sonucunuz ne oldu değerleriniz arttı mı? Benimde 12.gün 21 çıktı.Merhaba benim de 10. Gün 11.20 çıktı doktor ilaçları bıraktırdı gebelik yok deyip bugün 13. Gün içime sinmedi kan verdim 20.47 yükselmiş aradım doktoru o zaman ilaçlara devam et pazar günü tekrar ver dedi benimle dalga mı geçiyor bu doktor ben anlamıyorum ilaç içmediğim halde yükselmiş değerim
Merhaba maalesef kimyasal gebelik olduMerhaba sonucunuz ne oldu değerleriniz arttı mı? Benimde 12.gün 21 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?