- 29 Nisan 2025
- 108
- 22
- 13
- 23
- Konu Sahibi Yagmurozdmir0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var hayırlı olsun 2 3 gün sonra tekrar verip artışı takip edinkızlar sizce gebelik var mı aşılamanın 15.günü
Ya teşekkür ederim aşılamanın15. Çatlatma iğnesinin 16.günü iğne etkisi faln değildir umarımEvet var hayırlı olsun 2 3 gün sonra tekrar verip artışı takip edin
Ay bilmiyorum ki sanmıyorum baya geçmiş ama bilen arkadaşlar belki daha iyi yorumlarYa teşekkür ederim aşılamanın15. Çatlatma iğnesinin 16.günü iğne etkisi faln değildir umarım
O kadar gün geçmiş.İğnenin etkisi kalmaz.GebesinizYa teşekkür ederim aşılamanın15. Çatlatma iğnesinin 16.günü iğne etkisi faln değildir umarım
kızlar sizce gebelik var mı aşılamanın 15.günü
Hayırlı olsun bence hamilesinizkızlar sizce gebelik var mı aşılamanın 15.günü
Ya teşekkür ederim canım umarım 2güme bi yükselmiş mi diye bakılacak degerHayırlı olsun hamilesiniz tebriklersağlıcakla gelsin minik mucizen
Ovitrellenin etkisi bitmiştir artı onun etkisi olsa değer bu kadar yüksek çıkmazdı![]()
Teşekkür ederim ❤O kadar gün geçmiş.İğnenin etkisi kalmaz.Gebesinizhayırlı olsun
Ya teşekkür ederim canım umarım 2güme bi yükselmiş mi diye bakılacak deger
İnşallah canım teşekkür ederimYükselir Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Hamilesiniz hayırlı olsun ama 2 günde bir kan verip artışı takip edin :)kızlar sizce gebelik var mı aşılamanın 15.günü
Akşam tekrar kan verdim acilden 346 çıktı sonuç sizce nasılHamilesiniz hayırlı olsun ama 2 günde bir kan verip artışı takip edin :)