Beta hcg yuksek hamileyim ama adet oldum

Gulsum6060

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
51
15
18
36
Beta HCG degerim yükseldiği halde kanamam var eger bos yada kimyasal gebelikse degerim kac gunde dusmesi gerekiyor

Beta HCG degerim yükseldiği halde kanamam var eger bos yada kimyasal gebelikse degerim kac gunde dusmesi gerekiyor

Ne kadar yüksek olsuguna bağlı canım 2000 leri bulduysa sıfırlanması 15 günü bulur daha fazla bile olabilir. 1 kere adet olman yeterli aslında. Ama doktora görün mutlaka

Kimyasla gebeliktir 144 deger yaklasık bir hafta icinde sıfırlanır gecmiş olsun

Degerlerimi takip altina alacaklar daha cok kucuk oldugu icin kese gorulmuyormus 144deger 3. 4gu. İcinde dusermi merak ediyorum

Benimki ilk gebelik kimyasaldi adetimi 10 gün geçmişti 300 çıkmıştı sonra düştü işte ama unutma kimyasalda 2 veya 3 ay sonra hamile kalma ihtimali yüksek 🤗

Hamile oldugumu 53.4le ogrendim iki gun sonra 144cikti iyi ilerlememismi
Kanaması olup doğum yapana kadar devam eden var, artışta 2 kattan fazla artmış, gayet güzel..çok düşük değerlerde başlayıp sağlıkla ilerleyen gebelikler var, strese sokma kendini,sağlıklıysa sana tutunur inşallah..kanama için doktor herhangi bir ilaç vermedimi?

Kanaması olup doğum yapana kadar devam eden var, artışta 2 kattan fazla artmış, gayet güzel..çok düşük değerlerde başlayıp sağlıkla ilerleyen gebelikler var, strese sokma kendini,sağlıklıysa sana tutunur inşallah..kanama için doktor herhangi bir ilaç vermedimi?
Vermedi kese görülmeden ilac basliyamazlarmis

Back
X