- 3 Mayıs 2019
- 51
- 15
- 18
- 36
- Konu Sahibi Gulsum6060
Beta HCG degerim yükseldiği halde kanamam var eger bos yada kimyasal gebelikse degerim kac gunde dusmesi gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta HCG degerim yükseldiği halde kanamam var eger bos yada kimyasal gebelikse degerim kac gunde dusmesi gerekiyor
Doktora gittim evet bu arada dunki degerim 144lerde basinda yani
Neye gore kimyasaldan supelendinizKimyasal geçiriyorsunuz sanırım. Geçmiş olsun
Neye gore kimyasaldan supelendiniz
İnşallah öyle olur ama degeriniz cok cok düşük zatenKanamasi olupta gebelige devam edenlerde var oyle olmasini istiyorm galiba
Hamile oldugumu 53.4le ogrendim iki gun sonra 144cikti iyi ilerlememismiİnşallah öyle olur ama degeriniz cok cok düşük zaten
yerleşme kanaması olmasın o ?Hamile oldugumu 53.4le ogrendim iki gun sonra 144cikti iyi ilerlememismi
Devam ediyor cok yogun olmasadayerleşme kanaması olmasın o ?
ilk tahlilden 2 gün sonra 2 katı artması lazım yerleşme kanaması olabilir sende ki iki gün sonra tekrar git ölçtür kese görünmez zaten daha çok erkenDevam ediyor cok yogun olmasada
Regliniz kac gün geciktiHamile oldugumu 53.4le ogrendim iki gun sonra 144cikti iyi ilerlememismi
Regliniz kac gün gecikti
İsallah canim degerlerim kac gun sonra dustuBenimki ilk gebelik kimyasaldi adetimi 10 gün geçmişti 300 çıkmıştı sonra düştü işte ama unutma kimyasalda 2 veya 3 ay sonra hamile kalma ihtimali yüksek![]()
Kanaması olup doğum yapana kadar devam eden var, artışta 2 kattan fazla artmış, gayet güzel..çok düşük değerlerde başlayıp sağlıkla ilerleyen gebelikler var, strese sokma kendini,sağlıklıysa sana tutunur inşallah..kanama için doktor herhangi bir ilaç vermedimi?Hamile oldugumu 53.4le ogrendim iki gun sonra 144cikti iyi ilerlememismi
Vermedi kese görülmeden ilac basliyamazlarmisKanaması olup doğum yapana kadar devam eden var, artışta 2 kattan fazla artmış, gayet güzel..çok düşük değerlerde başlayıp sağlıkla ilerleyen gebelikler var, strese sokma kendini,sağlıklıysa sana tutunur inşallah..kanama için doktor herhangi bir ilaç vermedimi?