- Emoji Skoru
- 49
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi yanakkadin
-
Yüzden 60 kadar artması yeterli oda 296 falan olması lazım degeriniz iyiMerhaba
Adete 1 gün kala 185 hCG 47 saat sonra 308 tam iki katı olmadı ama iyi mi yaşayan var mı bu durumu
Çok teşekkür ederim bi tane dusugum olduğu için şimdi en ufak bişey de endişe ediyorumYüzden 60 kadar artması yeterli oda 296 falan olması lazım degeriniz iyi
Benimde bir kaynım oldu Mayıs'ta seni çok iyi anlıyorumÇok teşekkür ederim bi tane dusugum olduğu için şimdi en ufak bişey de endişe ediyorum
Basın sağolsun şimdi ne durumdasınBenimde bir kaynım oldu Mayıs'ta seni çok iyi anlıyorum
Şimdi tekrar gebeyim dün test verdim 33 cikti bakalım inşallah hayırla alrim kucagimaBasın sağolsun şimdi ne durumdasın
Harikaaa adet iniz geçti mi erken yakalamıssınızŞimdi tekrar gebeyim dün test verdim 33 cikti bakalım inşallah hayırla alrim kucagima
Geçti 4. Günü bugün aslında düşük geldi bana ama bilemiyorum zaman ne gösterir şimdi güzel düşünmek istiyorumHarikaaa adet iniz geçti mi erken yakalamıssınız
Kesinlikle güzel düşünelim geç döllenme dirGeçti 4. Günü bugün aslında düşük geldi bana ama bilemiyorum zaman ne gösterir şimdi güzel düşünmek istiyorum
Bundan önceki de böyle geç dollenmeydi duyduğum şeyler başıma gelmese şaşarım zatenKesinlikle güzel düşünelim geç döllenme dir
Beklemek zor oluyor ama 6 haftadan önce kese gözükmüyor mustafa öncekiler baya gecikmiş heraldeBundan önceki de böyle geç dollenmeydi duyduğum şeyler başıma gelmese şaşarım zatenilk iki çocuğumda ben böyle şey görmedim adetim geçti gittik gördük keseyi bu nedir kardeşim
Yok hepsini adet gecikince öğrendim ama ilk ikisi ertesi gün randevu bulduk ve ultrasonda gözüktüBeklemek zor oluyor ama 6 haftadan önce kese gözükmüyor mustafa öncekiler baya gecikmiş heralde
Hayırlı bakalım geç olsun güç olmasınYok hepsini adet gecikince öğrendim ama ilk ikisi ertesi gün randevu bulduk ve ultrasonda gözüktü
İki katından fazla değilArta arta yükselmesi gerekiyo diyolar 2 katından fazla, gayet iyi
Hayirli olsun idrarda gormus muydunuz adete 1 gun kalaMerhaba
Adete 1 gün kala 185 hCG 47 saat sonra 308 tam iki katı olmadı ama iyi mi yaşayan var mı bu durumu
Tam 48 saat olmamış. 1 saat bile değerin artması icin yeterli süre. Bence bu deger saglikli. Şahsi yorumumMerhaba
Evet gördümHayirli olsun idrarda gormus muydunuz adete 1 gun kala
TesekkürlerTam 48 saat olmamış. 1 saat bile değerin artması icin yeterli süre. Bence bu deger saglikli. Şahsi yorumum
Rica ederim. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunTesekkürler