Beta hcg yükselişi hk

masaline

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
68
13
3
29
Merhaba şimdi 2 gün ara ile kanda beta 44 ve 53 çıktı kimyasal olabilirmi? Çok düşünüyorum birilerinden birşeyler duymak istediğim için konu açtım. Daha önce birileriniz yaşamış olabilir diye cevap verirseniz çok sevinirim

İnsallah değildir biraz gözlemleyin iki gün sonra yine takip edin belki geç döllenmedir

Yani canım normalde ikiye katlaması beklenir. Ama sonuçta artmış. Önemli olan düşmemesi sanırım. İnşallah güzel ilerler

Merhaba aynı hastanede mi kan verdiniz? Başka hastanelerde cihazlar farklı olduğu için sonuçlarda yanılmalar olabiliyor

Böyle rakamlar duyunca ümitleniyorum pazartesi bi test vereyim bakalım hayırlısı tesekkur ederım bu arada
simdi söyle anlatayım. Degerinizin dusuk olmasi hamileliginizin cok yeni olmasindan kaynakli. Artis icinde yuzde 60 ve uzeri artis gerekiyor yani degeriniz en az 65 filan olmaliydi. Ama cok cok erken donemlerde deger artisinda yavaslik olup sonradan artma olabiliyor. Degeriniz bu sekilde yavas artarsa kimyasal duzensiz artarsa dıs gebelik söz konusu olur. Hayirlisi olsun hakkinizda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…