- 3 Mart 2023
- 236
- 87
- 18
- Konu Sahibi yildiz3057
-
Çok teşekkür ederim içim rahatladı inşallah bu şekilde devam ederTebrik ederim canım benim çok güzel yüksekmiş. 2 günde bir yükselişini takip et sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
Gayet iyi, bence adet gününüzde tekrar kan verin o da yükselmişse direkt 1 hafta sonra kese görmeye gidebilirsinizMerhaba herkese 2 gün önce beta hcg ile test yapmıştım 9.2 idi 2 gun sonra ve ayni saatlerde yaptirdigimda 95.28e yükseldi sizce nasıl ve hala adetime 3 yada 4 gün var yükseliş iyi mi? Bu konuda yardımcı olur msnz bayanlar
Yalnız kese 1000 ve 30000 arası gözükmez miGayet iyi, bence adet gününüzde tekrar kan verin o da yükselmişse direkt 1 hafta sonra kese görmeye gidebilirsiniz
Gayet iyi, bence adet gününüzde tekrar kan verin o da yükselmişse direkt 1 hafta sonra kese görmeye gidebilirsiniz
Adet gününüze 3-4 gün varmış zaten, 1 hafta da sonrasında beklerseniz 10-11 gün eder ki çoktan 3000olmuş olur değeriniz en azYalnız kese 1000 ve 30000 arası gözükmez mi
İnşallah hayırlısıyla olur çok teşekkür ederimAdet gününüze 3-4 gün varmış zaten, 1 hafta da sonrasında beklerseniz 10-11 gün eder ki çoktan 3000olmuş olur değeriniz en az
Adetinz geçti mi pekiMerhaba arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bende adet olmadım, sadece birgün bi değişik kanam oldu geçti . Test verdim <5.0 çıktı sizce yükselme yapabilir mi bu değer çok mu küçük
Adet sadece bir gün oldum daha olmadım test verdim 0-46 çıktı bu seferAdetinz geçti mi peki
Anladım bazi yerlerde makinadqn dolayi farklılık gosterebiliyorAdet sadece bir gün oldum daha olmadım test verdim 0-46 çıktı bu sefer
Merhaba tekrardan ben bugün akşam tekrar kan testi vericem dayanamadım saati sabahtır ama akşam vericem bugün o zaman 3 katı yüzde olarak kaç olması gerekiyor lütfen acil durum:)Adet gününüze 3-4 gün varmış zaten, 1 hafta da sonrasında beklerseniz 10-11 gün eder ki çoktan 3000olmuş olur değeriniz en az
Herhalde 300 falan olmalı, aynı hastanede verin amaMerhaba tekrardan ben bugün akşam tekrar kan testi vericem dayanamadım saati sabahtır ama akşam vericem bugün o zaman 3 katı yüzde olarak kaç olması gerekiyor lütfen acil durum:)
Farklı hastanede versem olmaz mı bugün vermedim yarın sabahtan vericem ama devlet hastanesine perşembe yada cuma gidicemHerhalde 300 falan olmalı, aynı hastanede verin ama
Farklı hastanede takip edilmez doğru çıkmazFarklı hastanede versem olmaz mı bugün vermedim yarın sabahtan vericem ama devlet hastanesine perşembe yada cuma gidicem
Deger 4 gün sonra 95.28 ten 1062,82 yükseldi çok yükselmenin mi sizce adetin 3. Günü gecikmesiFarklı hastanede takip edilmez doğru çıkmaz
Baya bi yükselmiş 4 gün sonra 1062 değer çok yüksek değil mi sizceHerhalde 300 falan olmalı, aynı hastanede verin ama
Kızlar bu konuda Bi yorum yapın yarın olmadı gidicem biraz daha yükselmesini bekleyip tam görünsün diyeFarklı hastanede takip edilmez doğru çıkmaz
Deger 4 gün sonra 95.28 ten 1062,82 yükseldi çok yükselmenin mi sizce adetin 3. Günü gecikmesi
Baya bi yükselmiş 4 gün sonra 1062 değer çok yüksek değil mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?