- 7 Mayıs 2022
- 56
- 9
- 36
- 30
- Konu Sahibi merakettimdegeldim
-
Neye göre sağlıksız dedi ilk bakan doktor anlayamadım. 5 günde normalde 3800 civarına yükselmeliydi sizin ama burda geç yükselip sonrasında sağlıklı ilerleyen gebeler de gördüm yani umutsuzluğa kapılmayın inşallah Çarşamba günü güzel haberler alırsınız.Son adet tarihim 24 Mayıs 29 Haziran'da hafif lekelenmem olduğu için acile gittim beta bakıldı 766 çıktı sağlıksız gebelik olabileceğini söyledi doktor,bugün tekrar kendi doktoruma gittim kese görülmedi 1466 çıktı yükselmiş ama beklenilen kadar yükselmemiş dedi ve progestan kullanıp Çarşamba yine gel dedi. Başına böyle bişey gelen var mı bir kez kürtaj olmuştum çok korkuyorum. Geç döllenme olmus olabilir mi yoksa yine mi düşük olacak
Keseyi göremediği için sağlıksız olabilir dedi. İnşallah dediğiniz gibi olur inanın o kadar üzgünüm ki tarifsiz bir duyguNeye göre sağlıksız dedi ilk bakan doktor anlayamadım. 5 günde normalde 3800 civarına yükselmeliydi sizin ama burda geç yükselip sonrasında sağlıklı ilerleyen gebeler de gördüm yani umutsuzluğa kapılmayın inşallah Çarşamba günü güzel haberler alırsınız.
Doktorum sadece Çarşamba ve cuma var başka güvendiğim doktorda yok açıkçasıÇarşambayı beklemeden gitme imkanınız varsa pazartesi tekrar doktora görünün bence. Değeriniz hiç normal artmamış en azından keseyi görüp dış gebelik ihtimalini elersiniz. Dış gebelik ise çünkü bir gün bile değerli oluyor.
Doktorlar da kafalarına göre sağlıksız olabilir mi diyorlar anlayamadım. Keseyi göremediği için demişsin şuanda zaten ortalama 5 haftalık benim 8. Haftaya kadar karından ne kese ne bebek gözüktü hep transvajinal usg bakmak zorunda kaldık. Evet betan biraz daha artmalıydı ama belli olmuyor daha sonra da artabilir. Mutlaka başka doktora git derim. Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın. Benimde kaybım var çok zordur bilirimSon adet tarihim 24 Mayıs 29 Haziran'da hafif lekelenmem olduğu için acile gittim beta bakıldı 766 çıktı sağlıksız gebelik olabileceğini söyledi doktor,bugün tekrar kendi doktoruma gittim kese görülmedi 1466 çıktı yükselmiş ama beklenilen kadar yükselmemiş dedi ve progestan kullanıp Çarşamba yine gel dedi. Başına böyle bişey gelen var mı bir kez kürtaj olmuştum çok korkuyorum. Geç döllenme olmus olabilir mi yoksa yine mi düşük olacak
Hiç geç döllenmeyi felan dile getirmiyorlar bile, hepsi bi umutsuz konuşuyor, Çarşamba günü kontrole gidip duruma göre bakacam eğer görünmzse ve olumsuz konuşursa baska hastaneye gidecemDoktorlar da kafalarına göre sağlıksız olabilir mi diyorlar anlayamadım. Keseyi göremediği için demişsin şuanda zaten ortalama 5 haftalık benim 8. Haftaya kadar karından ne kese ne bebek gözüktü hep transvajinal usg bakmak zorunda kaldık. Evet betan biraz daha artmalıydı ama belli olmuyor daha sonra da artabilir. Mutlaka başka doktora git derim. Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın. Benimde kaybım var çok zordur bilirim
Alttan baktılar mı yoksa karından mı hep ? Ve devlete mi gidiyorsun özele mi canım ?Hiç geç döllenmeyi felan dile getirmiyorlar bile, hepsi bi umutsuz konuşuyor, Çarşamba günü kontrole gidip duruma göre bakacam eğer görünmzse ve olumsuz konuşursa baska hastaneye gidecem
Acilde sadece karından baktilar 29 unda gittiğimde, kendi doktorum alttan baktı. Bu defa devlete gittim hep bir önceki gebeliğim de özel hep olumlu konuştu devlette ki yine olumsuzdu inanmadım o yüzden devlettekine ama onun dediğini yaşadımAlttan baktılar mı yoksa karından mı hep ? Ve devlete mi gidiyorsun özele mi canım ?
Öyle tabiki kabullenemedigimiz için kızıyoruz insanı duygular sonuçta..Sağlıklı bir gebelikte betanın 2 günde en az %60 oranında artması gerekiyor. Doktorların sağlıksız demesinin sebebi bu, sizin betanız bu oranın çok aşağısında artmış. Geç döllenmede ilk betanız geç oluşur ama yine 2 günde %60 oranında artış gösterir. Doktorlara evet bazen kızıyoruz çok olumsuz konuşuyorlar diye ama sonuçta insanlarda bu bilgilere göre yorum yapıyorlar.
Aminn benim ilk gebeliğimde de çok hızlı artmıştı boş gebelik olduğunu öğrenmiştim 8 binlerdeyken sonra zaten bir günde 6 binlere düştü ve kürtaj oldum. Benim bunda hiçbir sorunum yok sadece o aklımı kurcalıyor çok hafif kahverengi lekelenme dışında hiçbir lekelenmem kanamam vs olmadı. Dış gebelikten de korkuyorum açıkçasıTabiki ve bu arada 2 yıl önce bende bir düşük yaptım sizi de çok iyi anlıyorum. O dönem betam benimde çok dengesiz artarak 1500 E ulaştı ve kese gözüktü ama ben çok araştırmıştım olur mu ilerler mi diye. Hatta benim gittiğim doktorlardan birkaçı çok olumlu konuşmuştu kese gözüktü artık betana baktırma boşver diye. Kesem gözüktükten 1 hafta sonra düşük yaptım maalesef . Araştırmaya devam ettiğimde de hep sağlıklı beta artışının çok büyük bi gösterge olduğu gördüm. Sizi çok iyi anlayabiliyorum yani, inşallah herşey gönlünüzce olur ve çok sağlıklı bir bebeğe sahip olursunuz
İmkanın varsa özele iyi bir doktora git. Şuan sadece sıkıntın betanın yavaş artması ama sonucu bilemeyiz. Benimde kaybım var betam hızlı artmıştı bebeği gördük kalbini duyduk çok sağlıklıydı sonra bir anda kalbi durdu. Belli olmayabiliyor o yüzden gönlünü ferah tutmaya çalış. Umarım güzel haberlerle gelirsinAcilde sadece karından baktilar 29 unda gittiğimde, kendi doktorum alttan baktı. Bu defa devlete gittim hep bir önceki gebeliğim de özel hep olumlu konuştu devlette ki yine olumsuzdu inanmadım o yüzden devlettekine ama onun dediğini yaşadım
Ben ilk gebelikte çoğunlukla özele gittim ve hiçbir dedikleri çıkmadığı için sonradan çok üzüldüm hep olumlu konuştular bu nedenle özellere hiç güven duymuyorum aslındaİmkanın varsa özele iyi bir doktora git. Şuan sadece sıkıntın betanın yavaş artması ama sonucu bilemeyiz. Benimde kaybım var betam hızlı artmıştı bebeği gördük kalbini duyduk çok sağlıklıydı sonra bir anda kalbi durdu. Belli olmayabiliyor o yüzden gönlünü ferah tutmaya çalış. Umarım güzel haberlerle gelirsin
İyi bir doktor bulmak lazım aslında. Özelin cihazları imkanları çok daha iyi diye söylüyorum. İlk gebeliğimdeki doktor çok tanınan bir doktordu bebeğimin kalbinin durma sebebi de kısmen oydu. Şuan başka bir hastaneye gidiyorum ve gerçekten doktorumdan çok memnunum. İyi seçmek lazım o yüzden doktoruBen ilk gebelikte çoğunlukla özele gittim ve hiçbir dedikleri çıkmadığı için sonradan çok üzüldüm hep olumlu konuştular bu nedenle özellere hiç güven duymuyorum aslında
Kesinlikle öyle doktor çok önemliİyi bir doktor bulmak lazım aslında. Özelin cihazları imkanları çok daha iyi diye söylüyorum. İlk gebeliğimdeki doktor çok tanınan bir doktordu bebeğimin kalbinin durma sebebi de kısmen oydu. Şuan başka bir hastaneye gidiyorum ve gerçekten doktorumdan çok memnunum. İyi seçmek lazım o yüzden doktoru
Merhaba ya benim de betam başta yavaş yükseldi şimdi ise 2723 çıktı acaba yşne de kötü mü daha ultrasona bile girmedim yarın son kez kan vericemDoktorlar da kafalarına göre sağlıksız olabilir mi diyorlar anlayamadım. Keseyi göremediği için demişsin şuanda zaten ortalama 5 haftalık benim 8. Haftaya kadar karından ne kese ne bebek gözüktü hep transvajinal usg bakmak zorunda kaldık. Evet betan biraz daha artmalıydı ama belli olmuyor daha sonra da artabilir. Mutlaka başka doktora git derim. Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın. Benimde kaybım var çok zordur bilirim
Hayır beta değeriniz iyi doğru girdiyseniz siteye 6 haftalık hamilesiniz boş yere kan vermek yerine doktorunuza gidin bence hayırlı olsun sağlıkla gelsinMerhaba ya benim de betam başta yavaş yükseldi şimdi ise 2723 çıktı acaba yşne de kötü mü daha ultrasona bile girmedim yarın son kez kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?