Beta hcg yükselme nasil

Hairboll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
104
20
48
36
Kizlar ben dogurana kadar benden bikcaniz .perşembe günü 51 olan beta hcg değerim bugün 334 olmuş. Gelişme nasıl sizce. Doktorum çok gıcık ya telefonda zorla söyledi değeri iyi gelişme var diyo kaç diyorum iyi diyo.ben de size sorayım dedim

Yanı suan zaten bnm hesabm yanlışmı bılmıyrm ama 200 kusur olmalıydı ama daha guzel artmş onmlı olan ıkı kat artmasydı hayrlı olsn

Bende bugün kan testi yaptırdım 1322.47 çıktı adet günümdü bugün çarşamba doktora gidecem ozamana ikiye katlaması gerek

yuzde 60 civarında olmalıymıs artıs ikigunde bir sizinkinde ki artıs guzel:)

Kuzum almışsın sonucu 200 küsür olmalı demiştim maşallah subhanAllah çok güzel artmış Rabbim esirgesin folik asite başla hemen başlamadıysan aramıza hoşgeldin :)

Kuzum almışsın sonucu 200 küsür olmalı demiştim maşallah subhanAllah çok güzel artmış Rabbim esirgesin folik asite başla hemen başlamadıysan aramıza hoşgeldin :)
Ya ben salak gibi her gun iki katına çıkacak sanıyorum 800lerde fln bekledigim için telefonda 334 duyunca yaşadığım şoku anlatamam

Ya ben salak gibi her gun iki katına çıkacak sanıyorum 800lerde fln bekledigim için telefonda 334 duyunca yaşadığım şoku anlatamam
Kıyamam sana ya ben de öyle bir korku yaşamıştım 48 saatte bir artar Allah 'ın izniyle Pazartesi keseyi görürsün 2600 lerde olur o zaman yalnız gitme o heyecanı eşinle yaşa ben tek başıma gitmiştim eşim yoktu görevdeydi birden 8 ay öncesine götürdün beni Rabbim kolay sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah ya Allah zamanı gelince bi avazda dogurtsun seni de inşallah bizim buralarda böyle derler

Arkadaşlar merhaba bişey danışacağım...her yere yazar oldum korkumdan..Son adet günüm:23 şubattı.. 23 martta beta hcg testim;424 çıktı dün yani 30 martta ise 10.000 olmuştu,sağlık ocağında yaptırmıştım. Koşa koşa hastaneye gittim hemşire vardı doktor gitmişti hemşire gayet iyi korkma dedi ama ben çok korkuyorum böyle durum yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…