- 21 Mayıs 2008
- 250
- 14
- 98
- 43
- Konu Sahibi Kuzucuk123
-
Bazı makineler 10000 veya 15000 değerinden yukarısını göstermiyor diye duymuştum, yani ölçebileceği aralık maksimum o değer. Umarım öyle bişeydir seninkiside. O nedenle bhcg ye çok takılma. Tecrübeli değilim kalp atışının ne zaman olması gerektiğini tam bilmiyorum ama en geç 7. bilemedin 8. haftada duyulabiliyor galiba. Dolayısı ile bebişini ve kendini üzme bolca dinlen pozitif düşün iyi haberlerini bekliyorum...
6 haftalık hamileyim birkaç gün önce kanamam olmuştu dr gittik kese göründü ancak kalp atışları duyulmadı haftaya gel dedi gönderdi doktor.kanamanın oldugu gün beta hcg 15000 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar baktırdık deger degişmemiş 15000 yine bu durumu yaşayan varmı aranızda yoksa bebegim beni terkmi ediyor:
canım değerlerin çok güzel.kalp atışı duyman için çok erken daha.bildiğim kadarıyla 8. haftada duyuluyor.boşuna üzme kendini.Rabbim bebeğini korusun...
cok kötüyüm bhcg az az yukseliyoo..adetim 2 gun geçmiştii 2,38 cıktı.
birhafta sonra 38 oldu.ondan 4gun sonraa 198 oldu..
doktor dıs gebelik olabilir dedi.bu hormon degeriylee gorunmez beklemek lazım dedi.
bayramdan sonra bida test yapar gerekirse kurtaj yaparızz eger hala hormonlar yukseksee ameliyatla yumurtalıktaysaa alırız dedi...
ama bindebir ihtimal bazı kadınlarının böyle az azz cıkıyorr sonra birden 2000lere geliyo hormonu gebeligi saglıksız gorunurken saglıklıya donuyo dedi.
cok kötüyümm allakk bullaakk durumdayım
aranızda böle olan varmııı
doktor dıs gebelik olabilir dedi.bu hormon degeriylee gorunmez beklemek lazım dedi.
bayramdan sonra bida test yapar gerekirse kurtaj yaparızz eger hala hormonlar yukseksee ameliyatla yumurtalıktaysaa alırız dedi...
ama bindebir ihtimal bazı kadınlarının böyle az azz cıkıyorr sonra birden 2000lere geliyo hormonu gebeligi saglıksız gorunurken saglıklıya donuyo dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?