Beta hcg

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
36
Slm kızlar
adetim 2 gün geçtiğinde 0.18
6 gün geçtiğinde 0.54
Bugun 12 gün 8.7 çıktı
Sizce nasıl geç döllenme mi lütfen bilgi verin teşekkür ederim

geç döllenmiş sanki, iki gün sonra bir daha kan testi yaptırın bakalım 2'ye katlamış mı. katlamışsa gebesin ınsallah

ilk kan testi 20 cıktı beta hcg iki gün sonra 35 cıktı normal mi acaba çok kaygıliyiz kardeşimin sonucu

ilk kan testi 20 cıktı beta hcg iki gün sonra 35 cıktı normal mi acaba çok kaygıliyiz kardeşimin sonucu
Yani illa iki kat diye birşey Yok %60 katlanması yeterlidir . Benim de 3 4 kat katlanıyor . Önemli olan sürekli olarak artması 2 güne bir takip edin umarım sağlıklı bir gebeliktir

Adetime 3 gun var ancak pazar gunu beta hcg testi yaptrdm 0.68 cikti.. bugun yine yaptirdim yani iki gun sonra bugun sonucum 1.96 cikti yani ikiye katlanma olmus sizce hamile olabilr miyim bu sekilde olup ta sonra hamile kalan var mi

Kızlar son adetim Ocak 7
3 gün geçtiğinde 31
5 gün geçtiğinde 54.2
8 gün geçtiğinde 197
Sizce nasıl keseyi ne zaman görürüm

Peki adetin kaç gün geçmişti gördüğünde
Benim durumum farkli bende pco var en son ekim 30 gibi bitmişti adetim ve ocakta öylesine bi test yapayım derken öğrenmiştim :)

Ama şuan ki hesaplamama göre 22 23 aralık gibi tutmuş bebeğim ve ben ocak 21 de gördüm keseyi :)

Ilk 16 ocakta test yaptırdım 216ydı. 2 gün sonra 571 oldu.

Senin değerlerin kaç?

Mrb iyi akşamlar adetime iki gün kala dün kan testi yaptırdım 77.59 çıkmış sizce nasıl ilk sonuç

Mrb iyi akşamlar adetime iki gün kala dün kan testi yaptırdım 77.59 çıkmış sizce nasıl ilk sonuç
Bu sonuca göre hamilesiniz tebrikler :)

2 gün sonra tekrar kan testi yaptırın %60 oranda artarsa sağlıkla ilerlemenize işarettir gebeliğinizin.

:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…