- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 36
- Konu Sahibi comeback06
-
Yani illa iki kat diye birşey Yok %60 katlanması yeterlidir . Benim de 3 4 kat katlanıyor . Önemli olan sürekli olarak artması 2 güne bir takip edin umarım sağlıklı bir gebeliktirilk kan testi 20 cıktı beta hcg iki gün sonra 35 cıktı normal mi acaba çok kaygıliyiz kardeşimin sonucu
6 gün geçtiyse zor ama daha 6 gün varsa bekleyin adetiniz geçince tekrar test yapın.Bnm de adetini altı gün. Beta hcg2.2 çıktı olma durumu varmı sizce
Ben keseyi 1000lerde gördüm.Kızlar son adetim Ocak 7
3 gün geçtiğinde 31
5 gün geçtiğinde 54.2
8 gün geçtiğinde 197
Sizce nasıl keseyi ne zaman görürüm
Peki adetin kaç gün geçmişti gördüğündeBen keseyi 1000lerde gördüm.
Benim durumum farkli bende pco var en son ekim 30 gibi bitmişti adetim ve ocakta öylesine bi test yapayım derken öğrenmiştim :)Peki adetin kaç gün geçmişti gördüğünde
Ilk 16 ocakta test yaptırdım 216ydı. 2 gün sonra 571 oldu.Benim durumum farkli bende pco var en son ekim 30 gibi bitmişti adetim ve ocakta öylesine bi test yapayım derken öğrenmiştim :)
Ama şuan ki hesaplamama göre 22 23 aralık gibi tutmuş bebeğim ve ben ocak 21 de gördüm keseyi :)
Bu sonuca göre hamilesiniz tebrikler :)Mrb iyi akşamlar adetime iki gün kala dün kan testi yaptırdım 77.59 çıkmış sizce nasıl ilk sonuç
Dün yaptırdıysanız yarın tekrar kan testi yaptırın. :)Tsk ederim cok sagolun Yarın tekrar versem kan erken olur mu peki
Allah sağlık sıhhat versin inşallah güzel haberlerini bekleriz tebrikler tekrardan :)Tmm cnm cok tsk ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?