- Konu Sahibi comeback06
-
Kendimi gördüm sizde. Benimde ilk gebeliğim ve ilk duyduğumda bağıra çağıra ağlamıştım :)Ins canım hala şoktayim inan daha herşey o kadar yeni ki hem korku hem sevinç bide ilk hamilelik her duygum karmakarışık
7+4 deyim şuanda heyecanla bekliyorum gelişip bi an önce büyümesini. Bi yandanda korkuyorum nasıl olucak hakkıyla bakabilecek miyim yıkayabilecek miyim diye ahhh ahh :)Amin canım sağlıkla kavuşalım bebeklerimize sizin ki ne kadarlık oldu
5 in üzerinde olunca gebelik deniyor.hayirli olsun allah kucaginiza saglikli almayi nasip etsin insallah :) benim ilk hamileligim düsukle sonuclandi. Aradan iki ay gecti .. bir sey sormak istiyom sizlere adet olmama 3 gun var iki gun arayla kan tahlili yaptirdim ilki 0.68 cikti ikinci yaptirdgmda 1.96 yukselmis sizce hamile belirtisi olabilir mi bilginiz var mi
Kusura bakmayın iki ay yazmışsınız dikkat etmemişim. Hiç canınızı sıkmayın kendinizi strese sokmayın düşükten sonra 3 ayda toparlanırsınız anca.hayirli olsun allah kucaginiza saglikli almayi nasip etsin insallah :) benim ilk hamileligim düsukle sonuclandi. Aradan iki ay gecti .. bir sey sormak istiyom sizlere adet olmama 3 gun var iki gun arayla kan tahlili yaptirdim ilki 0.68 cikti ikinci yaptirdgmda 1.96 yukselmis sizce hamile belirtisi olabilir mi bilginiz var mi
Doktora gittiniz mi neden kaybetmişsiniz? Kronik bi sorun olabilir önce bi kontrol olsanız belki bi durum varsa önceden tedbir alırsınız.Sagol amin insallah.. 13 haftalikti 5 aralikta..
Bu değerlerle kimyasal gebelik geçirdim 2 ay geçti hamileyim şimdi çok şükürSlm kızlar
adetim 2 gün geçtiğinde 0.18
6 gün geçtiğinde 0.54
Bugun 12 gün 8.7 çıktı
Sizce nasıl geç döllenme mi lütfen bilgi verin teşekkür ederim
Normal iyi gibi canım biraz daha bekle keseyi görmeye git direk 1000 2000 deKimse var milii adete iki gün kala kan testi verdim sonuç 77.59 du bugün adet günüm kan verdim degerim 222 olmuş çok yüksek mi normal mi bilemedimm
Değer fazla olması önemli değil benim senden yüksektiIlk gebelik olunca panik içindeyim cnm değer acaba fazla mi diye korktum açıkçası bilmeyincee
Son adetine göre hesaplanıyor aşılamayı bilmiyorum amaMerhaba arkadşlar ben 27 ocakta aşılama yaptim 11 subatta tahlil yaptim beta 301 cikti bugun yine yaptım 1021 cikti kac haftalik olabilir doktorum soylemiyor 10 gun sonra kontrole gidecez ama cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?