Beta hcg

Malesef kese büyümüş ama kese etrafında kanama vardı o yüzden bebek gelişmemiş kalp atışlarıda yoktu o yüZden yarına kürtaj dedi

Lütfen başka doktorun da görüşünü almadan acele karar verme canım. Hakkinizda hayırlısı olsun...

aa hadi hayirli olsun :) dr kanama icin ozel bi tedavi onerdi mi insallah sorunsuz sikintisiz bi sonrakini de daha kuvvetli duyarsiniz
İnşallah canım evet proluton iğne ve progestan kullanıyorum inşallah Rabbim bana bağışlar bebeğimi
Senin sorunun nedir kaç haftalık hamilesin

insallah canim seni baska basliklar altinda da gormustum aklimda kalmis ondan sordum ama gercekten sevindim.. benim hcg ikiye katlamadi ama kalp atisini gordum korkuyorum 1 hafta sonra tekrar gidecegim tekrar bakilacak.. zaten 1 hafta kucuk cikiyor son adete gore o sorun degil de hcg saglikli gebelikte 2ye katlamasi gerekmez mi

Kalp atışını duyduydursanız Hcg ye bağlı kalma doktor sağlıklı diyorsa evham yapma canım
Ben en son 2 hafta önce hcg baktırmıştım
Bende çok korkmuştum kötü ihtimaller düşündüm ama şükür korktuğum gibi olmadı sende hiç korkma

evet hakkisin aslinda Allah herseyin hayirlisini versin :)

Hanimlar benim adetim bir gun gectikten sonra beta hcg degerim 270 cikti ucgun sonra yaptirdim 416 cikti bir gun sonra yaptirdim 559 cikti dr ultrasonla bakti rahim duvarinda kalinlasma var dedi sizce bu deger zamanla artar mi beklemeli miyim yardimci olur musunuz benim gibi ayni durumu yasayan var mi

canim soyle soyliyim benim
son adet 8 haziran
21 temmuzda 10.935 cikti
3 agustosta 14300 cikti
esasen 2 gunde 2 katina cikmasi gerekirdi ama cikmamis.....ve ben korka korka doktora gittim bide baktikki kalp atislari olusmus :) icini ferah tut bak

son adet 8 haziran
21 temmuzda 10.935 cikti
3 agustosta 14300 cikti
esasen 2 gunde 2 katina cikmasi gerekirdi ama cikmamis.....ve ben korka korka doktora gittim bide baktikki kalp atislari olusmus :) icini ferah tut bak
yani 13 gunde sadece 4000 artmis ama yine de gorduk

son adet 8 haziran
21 temmuzda 10.935 cikti
3 agustosta 14300 cikti
Allah razi Olsun canim dr öyle korkutuyorlarki devlete gittim kimyasal olabilir dedi ozele gittim dıș gebelik olabilir dedi tekrar tesekkur ederim icim biraz rahatladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…