Beta Hcg

rkcbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
50
51
88
26
Kızlar ben çarşamba günü öğleden sonra kan verdim ve kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Değerim de 49.31di. Cuma günü de sabah 9 gibi kan verdim ve değer 63 olmuş. Düşmemesine sevindim ama fazla yükselmemesi de kafama takıldı sizce bi aksilik var mıdır? Ya da ben biraz aceleci mi davrandım kan vermekte 1 gün girmişti araya sadece? Doktor önümüzdeki salı yine kan vermeye gel dedi. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?

Kızlar ben çarşamba günü öğleden sonra kan verdim ve kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Değerim de 49.31di. Cuma günü de sabah 9 gibi kan verdim ve değer 63 olmuş. Düşmemesine sevindim ama fazla yükselmemesi de kafama takıldı sizce bi aksilik var mıdır? Ya da ben biraz aceleci mi davrandım kan vermekte 1 gün girmişti araya sadece? Doktor önümüzdeki salı yine kan vermeye gel dedi. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?
Dürüst olmak gerekirse az artmış..Iki katı olmalıydı ama netice de artış var inşallah hayırlısıyla büyür bebiş

Kizlar gebelik varmi

Eklentiler

• 20180923_002630.webp
    20180923_002630.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 207
Sor
Sormamda sakinca mi var

Sana sorduğunda cevap verenlerden biriyim. Eğer çok kaygın varsa acile de gidip test yaptırabilirsin. Burdakiler her konunun altında senin soruna cevap arayamaz. Bir sorun varsa konu açarsın cevapları alırsın ordan. Başkasının konusunu değiştirmezsin okey?

arkadaslar merhaba. dondurulmus 2embriyo transferim yapildi 4ekimde 14 ekimde beta hcg 442 idi. ikiz olasiligi yuksek dediler ama dondurulmusarda deger normalden yuksek cikiymus. aranizda dondurulmus embriyo transferi yaptiran var mi? ve ne zaman kacti degerini birde doktorunuz ne dedi?
tesekkurler

sonucun nedir aceba arkadasim? ins hayirlisiyla bebegin tutunmustur sana

kizlar benimde bir sorum olacak,
asilamanin 10.gün beta hcg degerim 8,
12.gün 38 ve 14.gün 100 cikmisti.
18.gün ise 178 cikti yani artis düzenli olmadi.doktorum iki gün sonra yine bakalim dedi.bu arada beklenen adet tarihim henüz gecmedi. cevrenizde benim gibi az artis yasayip saglikli gebelik yasayan varmi? düsünceleriniz nelerdir?

Daha fazla artış olabilirdi ama bu bir problem diyemeyiz. Yanlış yönlendirme olabilir bu konuda. O yüzden doktorla iletişim kur canım sen.

Evet canım Benimde başıma geldi ben de salı günü kan verdim normal değer 5 olması gerekiyormuş benim 8.19 çıkmıştı doktor hamilesin diye bilmem için değerinin 20 olması gerekiyor dedi cuma günü yeniden gel dedi gittim 63 olmuş bu seferde doktor hamilesin teprik ederim ama daha çok Yen'i neredeyse döllenir döllenmez gelmişsin dedi tekrardan çağırdı olması gereken değerim 700-800arası olacakmış cuma gününü bekliyorum sende benim gibi aceleci davranmışım biraz

Ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum içini ferah tut sen
Maalesef canım Eylül ayında hamile kalmıştım ekim ayında adet kanamamla birlikte düştü. Kimyasal gebelikmiş yani. Ama şu an da hamileyim bakalım inşallah bu miniğim tutunur sen hamile misin peki?

Evet canım Benimde başıma geldi ben de salı günü kan verdim normal değer 5 olması gerekiyormuş benim 8.19 çıkmıştı doktor hamilesin diye bilmem için değerinin 20 olması gerekiyor dedi cuma günü yeniden gel dedi gittim 63 olmuş bu seferde doktor hamilesin teprik ederim ama daha çok Yen'i neredeyse döllenir döllenmez gelmişsin dedi tekrardan çağırdı olması gereken değerim 700-800arası olacakmış cuma gününü bekliyorum sende benim gibi aceleci davranmışım biraz
Senin sonuç ne canım?

Maalesef canım Eylül ayında hamile kalmıştım ekim ayında adet kanamamla birlikte düştü. Kimyasal gebelikmiş yani. Ama şu an da hamileyim bakalım inşallah bu miniğim tutunur sen hamile misin peki?
hayirli olsun canim, ins bebegin sana SIMSIKI tutunur. bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim. peki sen kimyasal gebelikten hemen sonraki ay mi hamile kaldin? tedaviylemi hamile kaldin?

Back
X