Beta Hcg

Daha fazla artış olabilirdi ama bu bir problem diyemeyiz. Yanlış yönlendirme olabilir bu konuda. O yüzden doktorla iletişim kur canım sen.
malesef adet kanamasiyla düsük yaptim canim, kismetimde bu ay yokmus demekki. rabbimden hayirlisi insallah.

hayirli olsun canim, ins bebegin sana SIMSIKI tutunur. bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim. peki sen kimyasal gebelikten hemen sonraki ay mi hamile kaldin? tedaviylemi hamile kaldin?
Araya bir adet girdi canımm herhangi bi tedavi görmedim Rabbim tekrar nasip etti çok şükür şu an 6.haftaya girdik bakalım hakkımızda hayırlısı. Sende de yoksa eger en kısa zamanda sağlıklıca bi evlat sahibi olursun inşallah :KK200:

Araya bir adet girdi canımm herhangi bi tedavi görmedim Rabbim tekrar nasip etti çok şükür şu an 6.haftaya girdik bakalım hakkımızda hayırlısı. Sende de yoksa eger en kısa zamanda sağlıklıca bi evlat sahibi olursun inşallah :KK200:
hayirlisi insallah canim. bebegini hayirlisiyla kucagina almayi ümit ederim. rabbim bebegini sana bagislasin insallah. benimde suanda yok, düsük oldu bir ay önce. insallah hayirlisiyla bu ay olur. bakalimda kismet

hayirlisi insallah canim. bebegini hayirlisiyla kucagina almayi ümit ederim. rabbim bebegini sana bagislasin insallah. benimde suanda yok, düsük oldu bir ay önce. insallah hayirlisiyla bu ay olur. bakalimda kismet
İnşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin. İsteyen herkese nasip etsin :KK200:

Kızlar ben çarşamba günü öğleden sonra kan verdim ve kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Değerim de 49.31di. Cuma günü de sabah 9 gibi kan verdim ve değer 63 olmuş. Düşmemesine sevindim ama fazla yükselmemesi de kafama takıldı sizce bi aksilik var mıdır? Ya da ben biraz aceleci mi davrandım kan vermekte 1 gün girmişti araya sadece? Doktor önümüzdeki salı yine kan vermeye gel dedi. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?
Canım merhaba.benim de adetinden 1 gün önce değerim 16 cıktı 2 sonra 68 cıktı ama değerlerim düşük bende korkuyorum senin kimyasal gebelik mi oldu

Evet canım benim kimyasaldı umarım senin değildir
Benim dış gebelikten şüpheleniyorlar ..:( ilk gebeligimdi böyle şeyler yaşıyorum. Ne diyeyim ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin gözü yokda kalmasın..

Back
X