Mrb sizin adınıza çok sevindim bende Pcosum ben en büyük sıkıntım adet olamıyorum sadece ilaçlarla oluyorum hiçbir ilaç işe yaramadı bende 3 senelik evliyim Allah herkesin gölüne göre versin Allah saglukla kucagını almayı nasip etsin inşallah
Henuz yenisin merak etme hıc kafana da takma olmayacak diye birsey yok sabret zamanı vardır normal hayatına devam et Allah nasip eder en kısa surede inşaallah
Mrb sizin adınıza çok sevindim bende Pcosum ben en büyük sıkıntım adet olamıyorum sadece ilaçlarla oluyorum hiçbir ilaç işe yaramadı bende 3 senelik evliyim Allah herkesin gölüne göre versin Allah saglukla kucagını almayı nasip etsin inşallah
Cok Tesekkur ederim bende olmadığım duzensiz zamanlarım oldu merak etme. Dr kontrolunu bırakma ama kafaya da cok takma haberın yokken oluyor. İnşallah gonlune gore evlat nasip etsin rabbım tez vakitte.
İnşallah bende sizin gibiyim ilaçla bile geç oluyo ama Allah nasip etirmeyecegi şeyi hayal ermez miş ben Allaha bıraktım iki sene kafaya taktım da noldu hiç gelen allahtan
Cok Tesekkur ederim bende olmadığım duzensiz zamanlarım oldu merak etme. Dr kontrolunu bırakma ama kafaya da cok takma haberın yokken oluyor. İnşallah gonlune gore evlat nasip etsin rabbım tez vakitte.
İnşallah bende sizin gibiyim ilaçla bile geç oluyo ama Allah nasip etirmeyecegi şeyi hayal ermez miş ben Allaha bıraktım iki sene kafaya taktım da noldu hiç gelen allahtan ♥