Yarında en az %60 daha artarsa hamilesiniz gayet güzel artmış günaşırı. Hayırlısı sağlıklısı olsunMerhaba kızlar. Bu ay soğan kürü ve ovülasyon takibi yapmıştım. Daha sonra regliden 2 veya 3 gün önce beta hcg testi verdim 15,4 çıktı. Doktor gebelik var gibi ama çok çok erken iki gün sonra tekrarla dedi. İki gün sonra kan değerim 47,4 oldu. Sürekli dua ediyorum. Yarın yine ikinci günüm tekrar kan vericem. İnşallah değerim artar. Aranızda böyle bişey yaşayan varmı gebeliğini düşük beta hcgyle öğrenenler. Ve lütfen hepinizden dua bekliyorum
Çok teşekkür ederim inşallah artmış olur yarında. Lütfen duanızı eksik etmeyinYarında en az %60 daha artarsa hamilesiniz gayet güzel artmış günaşırı. Hayırlısı sağlıklısı olsun
Çok teşekkür ederim inşallah artmış olur yarında. Lütfen duanızı eksik etmeyin♥
Merhaba evet aldım. 162,7 olmuş çok şükürBugünkü sonuçlarını aldınız mı acaba bende de aynı durum var da
Sen regl gecikmesini bekelmeden Test yapip öyle ögrenmissin,bu yüzden degerlerin gayet iyi. Degerin düsük olmasi degil iki günde bir en az ikiye katlamasi önemli.hayirlisi olur insallah hakkindaMerhaba kızlar. Bu ay soğan kürü ve ovülasyon takibi yapmıştım. Daha sonra regliden 2 veya 3 gün önce beta hcg testi verdim 15,4 çıktı. Doktor gebelik var gibi ama çok çok erken iki gün sonra tekrarla dedi. İki gün sonra kan değerim 47,4 oldu. Sürekli dua ediyorum. Yarın yine ikinci günüm tekrar kan vericem. İnşallah değerim artar. Aranızda böyle bişey yaşayan varmı gebeliğini düşük beta hcgyle öğrenenler. Ve lütfen hepinizden dua bekliyorum
Amin inşallah. Sizin nasıl acaba durum. Rabbim inşallah hepimize nasip etsincok sevindim darısı basıma
Sen regl gecikmesini bekelmeden Test yapip öyle ögrenmissin,bu yüzden degerlerin gayet iyi. Degerin düsük olmasi degil iki günde bir en az ikiye katlamasi önemli.hayirlisi olur insallah hakkinda
Gözün aydin cnm ins cok güzel artislarin olur ve hayirlisiyla kucagina alirsin bebeginiEvet öyle oldu erken öğrendiğim için de çok stres yaptım. Ama bugün 162,7 olmuş çok şükür rahatladım
Amin canım çok sağol Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGözün aydin cnm ins cok güzel artislarin olur ve hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini
Amin insallahAmin canım çok sağol Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Doktorunuz ne dedi acababenmde adet günü1 gün geçtiğinde yani 6 kasım da 14,29 12 kasımda ise 98,16 çıkmıştı
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğin. Bir sorum olacaktı bu ay progesteron ölçtürdun mü? Konunu okudum aklıma takıldıMerhaba kızlar. Bu ay soğan kürü ve ovülasyon takibi yapmıştım. Daha sonra regliden 2 veya 3 gün önce beta hcg testi verdim 15,4 çıktı. Doktor gebelik var gibi ama çok çok erken iki gün sonra tekrarla dedi. İki gün sonra kan değerim 47,4 oldu. Sürekli dua ediyorum. Yarın yine ikinci günüm tekrar kan vericem. İnşallah değerim artar. Aranızda böyle bişey yaşayan varmı gebeliğini düşük beta hcgyle öğrenenler. Ve lütfen hepinizden dua bekliyorum
Artıs var fakat beklememiz gerekiyor dedi önümüzdeki hafta gidicem tekrarDoktorunuz ne dedi acaba
Merhaba kızlar. Bu ay soğan kürü ve ovülasyon takibi yapmıştım. Daha sonra regliden 2 veya 3 gün önce beta hcg testi verdim 15,4 çıktı. Doktor gebelik var gibi ama çok çok erken iki gün sonra tekrarla dedi. İki gün sonra kan değerim 47,4 oldu. Sürekli dua ediyorum. Yarın yine ikinci günüm tekrar kan vericem. İnşallah değerim artar. Aranızda böyle bişey yaşayan varmı gebeliğini düşük beta hcgyle öğrenenler. Ve lütfen hepinizden dua bekliyorum
Merhaba canım ben ilk beta 27 ile öğrendim düzenli artış var senin de normal yani hamissinMerhaba kızlar. Bu ay soğan kürü ve ovülasyon takibi yapmıştım. Daha sonra regliden 2 veya 3 gün önce beta hcg testi verdim 15,4 çıktı. Doktor gebelik var gibi ama çok çok erken iki gün sonra tekrarla dedi. İki gün sonra kan değerim 47,4 oldu. Sürekli dua ediyorum. Yarın yine ikinci günüm tekrar kan vericem. İnşallah değerim artar. Aranızda böyle bişey yaşayan varmı gebeliğini düşük beta hcgyle öğrenenler. Ve lütfen hepinizden dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?