Beta hcg

Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin sizede banada bekleyen herkese inşallah. Daha çok yeni olduğu için beta hcg testlerine bakılıyo artışa. Doktorlar keseyi görmeden kalp atışını duymadan çok şey yapamıyolar açıkçası

Progesteronuma en son baktırdığımda sayfada yazdığım zaman 6,3 tü birdaha da baktırmadım zaten. Doktorum o konuyla ilgili bişey söylememişti. Reglim düzenliydi. Ovülasyon testleriyle takip yaptım
Teşekkür ederim canım. Benim de 7 çıktı. Bebek tutunamaz bu değer düşük diyenler de oluyor da ona takıldım o yüzden sordum

Teşekkür ederim canım. Benim de 7 çıktı. Bebek tutunamaz bu değer düşük diyenler de oluyor da ona takıldım o yüzden sordum
Anladım canım. Sende hamilemisin. Doktorum bidaha gerek duymadı ama bilmiyorum tabiki. Rabbim hayırlısını versin. Çok dua etmek lazım

Benimde oyle bi durumum oldu okudum yazayım istedim değerim 100 lerdeyken progesteron 0.47 gibi bişeydi dr en az bu haftalarda 40 olması gerekirdi sağlıksız gebelik olabilir dedi ama belli de olmaz dedi ki dediği çıktı kimyasal gebelik geçirdim

Anladım canım. Sende hamilemisin. Doktorum bidaha gerek duymadı ama bilmiyorum tabiki. Rabbim hayırlısını versin. Çok dua etmek lazım
Yok canım maalesef benimde sekiz ay oldu hiç hamilelik görmedim hsg vs her şey normal. Amin inşAllah her şeyin hayırlısı

Çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zaman da sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah. Ben baktırmadım ama baktırsam mı acaba

Canım ben hamilelik olmadan ölçtürdüm ve doktor normal dedi bilemedim bir türlü

Çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zaman da sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah. Ben baktırmadım ama baktırsam mı acaba
Amin canım insallah onun üstüne daha gebe kalamadım nasip olmadı bi türlü... yok baktırıp kendini boşa strese sokma bence

Merhaba ben 1 hafta gecikmeye rağmen 24.06 değerle öğrendim meğer geç döllenme olmuş şuan 8 haftalık olduk bile ❣

Merhaba ben 1 hafta gecikmeye rağmen 24.06 değerle öğrendim meğer geç döllenme olmuş şuan 8 haftalık olduk bile ❣
Ya öylemi ne kadar güzel çok sevindim. İnşallaj bende olabilirim Allah evladınızı size bağışlasın inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Lütfen banada dua edin

Ya öylemi ne kadar güzel çok sevindim. İnşallaj bende olabilirim Allah evladınızı size bağışlasın inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Lütfen banada dua edin
Canım benim ederim tabi Allahım hepimize hayirli evlatlar versin inşallah ❣❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…