Merhaba hayır ölçtürmedimCanım öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğin. Bir sorum olacaktı bu ay progesteron ölçtürdun mü? Konunu okudum aklıma takıldı
Hayırlı olsun canım bende adet günü yaptırdım 55 çıktı tekrar yaptırmadım bu hafta kontrole gidicem inşallah test yaptım tekrar gebelik testi daha koyu çıkınca anladım yükseldiğini kaç haftalık canım doktor söyledi mi
Peki önceki progesteron değerleriniz kaçtıMerhaba hayır ölçtürmedim
Merhaba canım ben ilk beta 27 ile öğrendim düzenli artış var senin de normal yani hamissin
Progesteronuma en son baktırdığımda sayfada yazdığım zaman 6,3 tü birdaha da baktırmadım zaten. Doktorum o konuyla ilgili bişey söylememişti. Reglim düzenliydi. Ovülasyon testleriyle takip yaptımPeki önceki progesteron değerleriniz kaçtı
Teşekkür ederim canım. Benim de 7 çıktı. Bebek tutunamaz bu değer düşük diyenler de oluyor da ona takıldım o yüzden sordumProgesteronuma en son baktırdığımda sayfada yazdığım zaman 6,3 tü birdaha da baktırmadım zaten. Doktorum o konuyla ilgili bişey söylememişti. Reglim düzenliydi. Ovülasyon testleriyle takip yaptım
Anladım canım. Sende hamilemisin. Doktorum bidaha gerek duymadı ama bilmiyorum tabiki. Rabbim hayırlısını versin. Çok dua etmek lazımTeşekkür ederim canım. Benim de 7 çıktı. Bebek tutunamaz bu değer düşük diyenler de oluyor da ona takıldım o yüzden sordum
Benimde oyle bi durumum oldu okudum yazayım istedim değerim 100 lerdeyken progesteron 0.47 gibi bişeydi dr en az bu haftalarda 40 olması gerekirdi sağlıksız gebelik olabilir dedi ama belli de olmaz dedi ki dediği çıktı kimyasal gebelik geçirdimTeşekkür ederim canım. Benim de 7 çıktı. Bebek tutunamaz bu değer düşük diyenler de oluyor da ona takıldım o yüzden sordum
Yok canım maalesef benimde sekiz ay oldu hiç hamilelik görmedim hsg vs her şey normal. Amin inşAllah her şeyin hayırlısıAnladım canım. Sende hamilemisin. Doktorum bidaha gerek duymadı ama bilmiyorum tabiki. Rabbim hayırlısını versin. Çok dua etmek lazım
Çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zaman da sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah. Ben baktırmadım ama baktırsam mı acabaBenimde oyle bi durumum oldu okudum yazayım istedim değerim 100 lerdeyken progesteron 0.47 gibi bişeydi dr en az bu haftalarda 40 olması gerekirdi sağlıksız gebelik olabilir dedi ama belli de olmaz dedi ki dediği çıktı kimyasal gebelik geçirdim
Canım ben hamilelik olmadan ölçtürdüm ve doktor normal dedi bilemedim bir türlüBenimde oyle bi durumum oldu okudum yazayım istedim değerim 100 lerdeyken progesteron 0.47 gibi bişeydi dr en az bu haftalarda 40 olması gerekirdi sağlıksız gebelik olabilir dedi ama belli de olmaz dedi ki dediği çıktı kimyasal gebelik geçirdim
Hamileyken ölçtürdün müCanım ben hamilelik olmadan ölçtürdüm ve doktor normal dedi bilemedim bir türlü
Amin canım insallah onun üstüne daha gebe kalamadım nasip olmadı bi türlü... yok baktırıp kendini boşa strese sokma benceÇok geçmiş olsun. Rabbim en kısa zaman da sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah. Ben baktırmadım ama baktırsam mı acaba
Merhaba ben 1 hafta gecikmeye rağmen 24.06 değerle öğrendim meğer geç döllenme olmuş şuan 8 haftalık olduk bile ❣Merhaba kızlar. Bu ay soğan kürü ve ovülasyon takibi yapmıştım. Daha sonra regliden 2 veya 3 gün önce beta hcg testi verdim 15,4 çıktı. Doktor gebelik var gibi ama çok çok erken iki gün sonra tekrarla dedi. İki gün sonra kan değerim 47,4 oldu. Sürekli dua ediyorum. Yarın yine ikinci günüm tekrar kan vericem. İnşallah değerim artar. Aranızda böyle bişey yaşayan varmı gebeliğini düşük beta hcgyle öğrenenler. Ve lütfen hepinizden dua bekliyorum
Ya öylemi ne kadar güzel çok sevindim. İnşallaj bende olabilirimMerhaba ben 1 hafta gecikmeye rağmen 24.06 değerle öğrendim meğer geç döllenme olmuş şuan 8 haftalık olduk bile ❣
Maalesef hiç hamile kalamadım acaba bundan ötürü olabilir mi diye araştırıyorumHamileyken ölçtürdün mü
Canım şuan 1 yaşındayız şükürÖylemi şimdi ne durumdasınız acabainşallah Rabbim devamını da getirsin
Ya ne kadar güzel yaCanım şuan 1 yaşındayız şükürbol yaramazlikli durumlarimkz var
İnşallah canım sukurler olsunYa ne kadar güzel yabende şuan o anların hayalini kuruyorum Allahım göstersin inşallah ♥
Canım benim ederim tabi Allahım hepimize hayirli evlatlar versin inşallah ❣❣Ya öylemi ne kadar güzel çok sevindim. İnşallaj bende olabilirimAllah evladınızı size bağışlasın inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Lütfen banada dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?