GöründüCok fazla degilmi hcg kese gorunmemesi imkansz
Bian panikledim nasil olurda gorunmez diye saglikla kucaginiza alinGöründü
ara ara kanamam oluyor kahve rengi normalmi?Bian panikledim nasil olurda gorunmez diye saglikla kucaginiza alin
Ya cok az leke olursa bi sorun yok ama ara ara akinti olmasi normal degil doktora gidinara ara kanamam oluyor kahve rengi normalmi?
Diş gebelik olabilirBenim değerlerim düzensiz ilerliyor sanırım 533.8 di 3 gün sonra
893.1 çıktı varmı başına böyle birşey gelen
Sağolun yorumunuz için umarım değildir 2. Yi yaşamış olacağımDiş gebelik olabilir
İnşallah olmaz moralinizi bozmak istemem ama değerler 2 günde 2 kat artmalı bu şekilde artıp devam eden gebeliklerde var ama bende diş gebelik geçirdim zor günler di ama sonrasında allahım evlat sahibi yaptı bizide kafan rahat olsun herşey orda bitiyo allah hakkında hayırlısını versin inşallahSağolun yorumunuz için umarım değildir 2. Yi yaşamış olacağım
peki sizin dış gebeliğinizde değerler bukadar yükseldimi yoksa 100 200 lerdemi kaldı benim dış gebelikte en fazla 200 lere çıkmıştı 890 larda olunca Ameliyatlık durumlara sebep olmaz umarımİnşallah olmaz moralinizi bozmak istemem ama değerler 2 günde 2 kat artmalı bu şekilde artıp devam eden gebeliklerde var ama bende diş gebelik geçirdim zor günler di ama sonrasında allahım evlat sahibi yaptı bizide kafan rahat olsun herşey orda bitiyo allah hakkında hayırlısını versin inşallah
1072ye çıktı en son sonra 1060 lara düştü ameliyat olmadım çünkü kanamam yoktu kemoterapi iğnesi yaparak bitirdiler 10 gün hastanede yattım iç kanama olursa erken müdahale içinpeki sizin dış gebeliğinizde değerler bukadar yükseldimi yoksa 100 200 lerdemi kaldı benim dış gebelikte en fazla 200 lere çıkmıştı 890 larda olunca Ameliyatlık durumlara sebep olmaz umarım
Anladım yani o iğne değer böyleyken fayda etti demekki tamamdır sağolun1072ye çıktı en son sonra 1060 lara düştü ameliyat olmadım çünkü kanamam yoktu kemoterapi iğnesi yaparak bitirdiler 10 gün hastanede yattım iç kanama olursa erken müdahale için
Rica ederim inşallah değilsindirAnladım yani o iğne değer böyleyken fayda etti demekki tamamdır sağolun
Benim 12binde gözüktü gayet normal sıkma canınıBeta hcg 8704 ama kese görünmüyor sadece şuan kalınlık oluşmuş normalmi
beta hcgnin yukselmemesi iyi deil. benimde yuzde 30 yukselmisti ama dis gebelik degilmis.ilerleyen haftalarda gelisimi durdu zaten bejledigim biseydi.yani her az artis dis gebelik olmayabiliyor canimAnladım yani o iğne değer böyleyken fayda etti demekki tamamdır sağolun
Çok sağol canım çok geçmiş olsun sanada ben daha öncede geçirdim o yüZden şüphelendiler ama rahime baktılar kese yeri belirlenmiş dedi doktor umarım dış gebelik değildir kanama leke hiç birşey yok Protestan ile geçti leke inşallah değildirbeta hcgnin yukselmemesi iyi deil. benimde yuzde 30 yukselmisti ama dis gebelik degilmis.ilerleyen haftalarda gelisimi durdu zaten bejledigim biseydi.yani her az artis dis gebelik olmayabiliyor canim
Benim 4+4 de 7952.20 idi 2 gün sonra 17523.0 dıSelam kizlar 5+4te beta 13032 normalmi cokmu
Ikiz gebelik mi?Benim 4+4 de 7952.20 idi 2 gün sonra 17523.0 dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?