Beta hcg

1kelebekbebek

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
161
83
13
Kızlar benim ilk beta hcgm 55 di dün ise 174 çıktı dün ve doktora gittim dün haftaya salı tekrar gel dedi sizce kese görünür mü haftaya kadar

Kızlar benim ilk beta hcgm 55 di dün ise 174 çıktı dün ve doktora gittim dün haftaya salı tekrar gel dedi sizce kese görünür mü haftaya kadar
Benden sana tavsiye 30 nisana kdr bekle bak ben 33 ile ogrendim suan 5 haftaligiz keseyi bgun gorduk şükür en son bat 4 martti canim 2 hafta sonra kalp atisi icin gidicez

Hayırlı olsuuun inşallah bekleyebilrisem ilk hamileliğim o yüzden çok heyecanlıyım
Canim benimde ilk ama doktorda bekle diyor çünkü sen 10 gun sonra falan git kese idin bende erkenden ogrendim doktor 10 gun sonra kese icin gel dedi 10 gun zor geçti gittik şükür gördük simdide 2 hafta kalp atisi icib gidicez 2 hafta gecermi blmem

Beta hcg değeri 2 günde bir 2 katına çıkması lazım. Kese 6. Haftada görüşürken kalp atışı 8. Haftada duyulabilir. Tabi bu 1-2 hafta sapabilir kişiden kişiye göre. Sabretmekte fayda var. Çok merak ediyorsanız idrar testi yapın öncekine göre daha koyu çizgi çıkması gerekiyor

Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıklıkla gelsinler bekleyeyim birazcık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…