- Emoji Skoru
- 747
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi 1kelebekbebek
-
Kaç hafta geçti adetinizEnim beta 3000 çıktı kese görünmedi seninki de görünmez şu an bence az daha bekle
Evet biraz daha beklemem lazım sanırımEnim beta 3000 çıktı kese görünmedi seninki de görünmez şu an bence az daha bekle
Beklemek sabır işi oda biz hamişlerde yokEvet biraz daha beklemem lazım sanırım
5 hafta son adet günüm 8 martKaç hafta geçti adetiniz
Benimde 7 Mart son adet tarihi aynı sayılırız bebeği gördünüzmü5 hafta son adet günüm 8 mart
Yok keseyi gördüm bugün bebek için 10 gün sonra gitcezBenimde 7 Mart son adet tarihi aynı sayılırız bebeği gördünüzmü
Bende Pazartesi sağlıcakla kucağına Almayı nasıp etsin Allahım cümlemizeYok keseyi gördüm bugün bebek için 10 gün sonra gitcez
Amin inşallah SendeBende Pazartesi sağlıcakla kucağına Almayı nasıp etsin Allahım cümlemize
Kese 4+5 te göründü benim kan değerim çok yüksek ti çoğul gebelik olabilir denildi test sonrasıngittim şimdi çarşamba minik hareketlilikte görüldü Pazartesi kalp atışlarını dinlicez kısmetseAmin inşallah Sendesen bebek için Mi gitceksin kese için mi
Anladım canım inşallah güzel haberlerleKese 4+5 te göründü benim kan değerim çok yüksek ti çoğul gebelik olabilir denildi test sonrasıngittim şimdi çarşamba minik hareketlilikte görüldü Pazartesi kalp atışlarını dinlicez kısmetse