Çok yüksek Bi deger bu canım Kan verdiginde doktor sana söylemedi mi hamilelik var bu degere bakarsakSelam kızlar bugün doktora gittim doktor geçmiş tahlillerimi baktı siz hamile misiniz diye sordu gittiğim doktor da fizik tedavi uzmanı hayır değilim dedim sonra aklıma şüphe oluştu eve geldim e-nabız'dan tahlillerime baktım normal olmayan sonuçlar arasında Beta HCG hormonu bu değerlerde ne anlama geliyor yanlış çıkma ihtimali var mı çünkü ben adet oluyorum düzenli bir şekilde şu anda da regli dönemindeyim
Selam kızlar bugün doktora gittim doktor geçmiş tahlillerimi baktı siz hamile misiniz diye sordu gittiğim doktor da fizik tedavi uzmanı hayır değilim dedim sonra aklıma şüphe oluştu eve geldim e-nabız'dan tahlillerime baktım normal olmayan sonuçlar arasında Beta HCG hormonu bu değerlerde ne anlama geliyor yanlış çıkma ihtimali var mı çünkü ben adet oluyorum düzenli bir şekilde şu anda da regli dönemindeyim
Ne kadar hasta ruhlu insanlar var diye düşünmeden edemiyor insanGüzel keklenmişiz tarih 2018 yazıyor diğer tahliller de gebelik döneminde bakılan tahliller geçmiş yazdıklarına baktım konu sahibi yengesine takık sanırım onun sonuçlarını kendi yaşıyor gibi atmış yada sanırım bir fake daha ..
Akşam akşam sinirimi bozdu cidden tüm iyi niyetimizle yardım edip yol göstermeye çalışıyoruz biz gelmiş bizi kekliyor ayıp günah ya amaçsızca eğleniyor resmen tek bu konu sahibi değil bu şekilde fake olan hepsi bir çatlak hiç aklımın ucuna gelmez fake hesap açıp saçma konu açayım diye nasıl eğleniyorlar böyle bilmiyorumNe kadar hasta ruhlu insanlar var diye düşünmeden edemiyor insan
İnsanları oyaliyor burda yazmış yazmış oynamış,Oscarlik oyunculuk çıkarmışAkşam akşam sinirimi bozdu cidden tüm iyi niyetimizle yardım edip yol göstermeye çalışıyoruz biz gelmiş bizi kekliyor ayıp günah ya amaçsızca eğleniyor resmen tek bu konu sahibi değil bu şekilde fake olan hepsi bir çatlak hiç aklımın ucuna gelmez fake hesap açıp saçma konu açayım diye nasıl eğleniyorlar böyle bilmiyorum
Mune abla konu sahibine bir bakar mısın sanırım fake
Sizi tebrik ediyorum,bu senaryoyu kanallara satın 3495 bölümlük dizi çıkar benceBen bu kanı verdikten sonra doktora muayeneye gidemedim covid-19 atlattım sonra tekrar gittim tekrar tahlil yaptı ama hiçbir şey söylemedi
ay hayır ben fakir değilim sadece doktor öyle söyleyince kafam karıştı hiç tarihlere dikkat etmedimİnsanları oyaliyor burda yazmış yazmış oynamış,Oscarlik oyunculuk çıkarmışhiç canınızı sikmayin şimdi sevgili Mune gerekeni yapacaktır
Evet belli dikkat etmediğiniz bu yüzden fena yakalandinizay hayır ben fakir değilim sadece doktor öyle söyleyince kafam karıştı hiç tarihlere dikkat etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?