Beta hcg

__Cicili Bicili

#Bir İleri İki Geri
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
135
660
23
27
Kızlar ben hamilelik planlamıyorum, eczaneden idrar testi aldım ve ben adette oldum ama ya yerleşme kanaması ise diye kuşkulanıyorum neyse sonra idrar testini yaptım 5 dakika bekleyiniz yazıyor üzerinde 5 dakika da bekledim, üzerinde tek çizgiden başka hiçbirşey göremedim, negatifti yani.
Aradan saatler geçip sonra tekrar baktığım da maalesef silik bi ikinci çizgi gördüm.
Sizce ben hamile miyim.?

Hayır canım değilsin.idrar çubuğu emilim yapıyor ve diğer çizgide çıkıyor.eger çok tereddüt etti isen tekrar test alıp yapabilirsin...

O çıkan çizgi testin kuruma çizgisi olsa ilk 5dk içinde çıkardı. Üstüne görme olsa zaten çok net gösterirdi canım değilsindir

Adet olmuşsun iste daha neyin korkusu. Hastaneye gidip kan ver rahatla
Kan verdim de gebe değilmişim ama ne zaman o kan testi yapılıyor belki yanlış zamanda kan testi yaptırdıysam ben diyorum ki yanlış zamanlama olduysa her zaman için kan testi yaptırdığında çıkar mı sonucu.?

Kan verdim de gebe değilmişim ama ne zaman o kan testi yapılıyor belki yanlış zamanda kan testi yaptırdıysam ben diyorum ki yanlış zamanlama olduysa her zaman için kan testi yaptırdığında çıkar mı sonucu.?
Bence önce nasıl hamile kalınır onu öğrenmelisin. Adet olduysan gebelik ihtimali ortadan kalkar. Adet tarihinden 14 gün önce ilişi olmalı o zaman yumurtaların rahme düşer gebelik oluşmaya hazırdır. Gecikme olunca hamilelikten şüphelenir. Yerleşme kanaması lekelenme şeklinde olur zaten testte de çıkmadıysa yoktur yani daha neyin korkusu şüphesi bu?

Bence önce nasıl hamile kalınır onu öğrenmelisin. Adet olduysan gebelik ihtimali ortadan kalkar. Adet tarihinden 14 gün önce ilişi olmalı o zaman yumurtaların rahme düşer gebelik oluşmaya hazırdır. Gecikme olunca hamilelikten şüphelenir. Yerleşme kanaması lekelenme şeklinde olur zaten testte de çıkmadıysa yoktur yani daha neyin korkusu şüphesi bu?
Teşekkür ederim canım :KK200:

Back
X