Yani bu degerle kese görünmez cnm henüz daha erken bhcg 2000-3000 olunca görünür hayırlı olsunArkadaşlar merhaba üç gün önce hamile olduğumu öğrendim evde idrar testiyle sonra gittim kan verdim kanda da çıktı dün beta hcg 258 çıktı bugün 396 fakat kese görmedi pazartesi tekrar çağırdı doktorum sağlıklı bir gebelik mi diye bu durumu yaşayan var mı bu yükseliş ideal olan mı bide son adet tarihim 31 ekim hesaba vurduğumda neredeyse 5 hafta yapıyor
Peki geç döllenme mi sizce ondan mı sat tarihime göre beta düşük sizceYani bu degerle kese görünmez cnm henüz daha erken bhcg 2000-3000 olunca görünür hayırlı olsun
Sat tarihine göre beta hesaplanamaz. Yumurtlama geç olduysa düşük çıkmıştır, ki sizinki düşük falan da değil bence gayet normal.ikiz gebeliğini 200 300 betayla öğrenen var.Peki geç döllenme mi sizce ondan mı sat tarihime göre beta düşük sizce
Arkadaşlar merhaba üç gün önce hamile olduğumu öğrendim evde idrar testiyle sonra gittim kan verdim kanda da çıktı dün beta hcg 258 çıktı bugün 396 fakat kese görmedi pazartesi tekrar çağırdı doktorum sağlıklı bir gebelik mi diye bu durumu yaşayan var mı bu yükseliş ideal olan mı bide son adet tarihim 31 ekim hesaba vurduğumda neredeyse 5 hafta yapıyor
Merhaba Bir şey sorucaktım. Ben de dün evde gebelik testi yaptım 2.çizgisi silik şekilde çıktı. Bugün kan verdim değer 45,53 çıktı. Doktor pazartesi bidaha çağırdı. Daha çok yeni dedi. Sizce yükselir mi pazartesi mi gitmeliyim biraz dhaa beklemeli miyim5 hafta daha cok erken betanın 3000 üstünde olması lazım kese için bn 6. haftada göründü bi sonraki haftada bebeği görmedik ama sadece kalp atışı görünüyordu
Yükselir canım 2 gunde 2 katı olmasi lazım benimde ilk ogrendigimde 34tuMerhaba Bir şey sorucaktım. Ben de dün evde gebelik testi yaptım 2.çizgisi silik şekilde çıktı. Bugün kan verdim değer 45,53 çıktı. Doktor pazartesi bidaha çağırdı. Daha çok yeni dedi. Sizce yükselir mi pazartesi mi gitmeliyim biraz dhaa beklemeli miyim
Çok teşekkür ederimYükselir canım 2 gunde 2 katı olmasi lazım benimde ilk ogrendigimde 34tu
Olur bence çok düşünüp sitres yapma o yükselir sık sık test yapmana gerek yok haftaya yapsan çıkar ve haftaya sadece kese daha çok kucuk görünür bu hafta daha çok yeni ultrasyondada bişi çıkmaz görünmezMerhaba Bir şey sorucaktım. Ben de dün evde gebelik testi yaptım 2.çizgisi silik şekilde çıktı. Bugün kan verdim değer 45,53 çıktı. Doktor pazartesi bidaha çağırdı. Daha çok yeni dedi. Sizce yükselir mi pazartesi mi gitmeliyim biraz dhaa beklemeli miyim
Cnm ne alaka nie boşuna evham yapıp kendini strese sokuyon normal belki dger adetinde gebe kalmış olabilirsn bir iki haftaya kesen ultrasyonda görunur hayırlısıyla normal yani betanKızlar bi sorum olucak sizeadetime henüz 2 gün var bugün kan testiyle hamile olduğumu onayladık beta değerim 550 civarında çıktı adete 2 gün varken bu değer yüksek mi ve yüksek çıkan değerlerin dış gebelik olma ihtimalini duydunuz mu hiç
İnşallah öyledir canım teşekkür ederimBnm bi hafta gecti teste yeni 36 çıktı bi iki hafta geçti doktora gitim yeni kese göründü ikinci kızımda zatn ultrason da görünmedi bile ama hç negatif bişş dusunmedm sadece cinsiyet zamanında gittim yanı korkma okadar inşallah kötö bişi yoktur varsada önune gecemesn ümidini kırma eminim hç bi sorun yoktur
Merhaba benim de adet günü kan değerim negatif cıktı 3 gün sonra tekrar verdim yine negatif 6. günüm geceli halan adet olmadım belirtileriniz neydi bide sadece 1 hafta gecince mi kan verdiniz ondan öncesi varmiydiBnm bi hafta gecti teste yeni 36 çıktı bi iki hafta geçti doktora gitim yeni kese göründü ikinci kızımda zatn ultrason da görünmedi bile ama hç negatif bişş dusunmedm sadece cinsiyet zamanında gittim yanı korkma okadar inşallah kötö bişi yoktur varsada önune gecemesn ümidini kırma eminim hç bi sorun yoktur
Merhaba benim de adet günü kan değerim negatif cıktı 3 gün sonra tekrar verdim yine negatif 6. günüm geceli halan adet olmadım belirtileriniz neydi bide sadece 1 hafta gecince mi kan verdiniz ondan öncesi varmiydi
Sağlıkla alın kucağınıza insaalah akıntı varmiydi bende afedersiniz lavodayken özellikle yoğun kıvamlı beyaz yumurta ali gibi akintim oluyo halsizlik sabah uykudan kalkamıyorum hafif midemde acayipAdeten bi hafta önce verdim negatifti sonra adet zamanlarında yaptm gene negatif çıktı bi hafta 8 gün sonra tekrar verdim daha yeni 36 çıktı ama önceden hissediyorum dum cunku aşırı bel ve kasık ağrım vardı önceki adet tarihinden 2 hafta sonra itibariyle başlamıştı bu ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?