BETA HCG

Benim 5 bucuk haftalik flndi beta 2084 cikmisti keseyi gordum bkleyin bnce

Sağlıkla alın kucağınıza insaalah akıntı varmiydi bende afedersiniz lavodayken özellikle yoğun kıvamlı beyaz yumurta ali gibi akintim oluyo halsizlik sabah uykudan kalkamıyorum hafif midemde acayip
Bahsetiklerin aynısı bendede vardı inşallah hayırlısıyla guzel haberi alırsn bi hafta sonra yap net belli olur

merhaba beta hcg için 1 kez baktırmak yeterli mi ben 53 ile öğrendim 2 gun sonra 105 yükseldi birdaha baktitmadim direk 10 gun so ra muayeneye gideceğim

Ben bi hafta arayla yaptm bidaha yapmadm bnce okadar sık bakmanıza gerek yok bi hafta sonra baksanız yeterli zatn doktorda dicektr bnm öyle ddi bn 36 ile öğrendim sonraki hafta gitim kan istedi sadece kese daha yeni düşmüştü ogun kan 3939 cıktı sonraki haftada daha yeni kalp atısını gördü doktor ve bi ay sonra gittim bnce cok stres yapma
merhaba beta hcg için 1 kez baktırmak yeterli mi ben 53 ile öğrendim 2 gun sonra 105 yükseldi birdaha baktitmadim direk 10 gun so ra muayeneye gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…