Canım ilk artış gayet güzel ama 19/23 arası 4 gün az artış olmuş en az 500 küsür olmalıydı 285 ckmıs üzmek istemem seni ama inşallah sonradan düzene girerHerkese hayırli akşamlar. Beta hcg degerlerim asagidaki gibi..benim gibi bu durumu yaşayanlar var mi. Sizce hersey normal mi
16 nisan: 35.5
19 nisan:123.4
23 nisan : 285.5
Doktorum iyi görünmüyor dedi ama adetim 12 gün gecti hic kanamam da olmadi. O yuzden bilemiyorumCanım ilk artış gayet güzel ama 19/23 arası 4 gün az artış olmuş en az 500 küsür olmalıydı 285 ckmıs üzmek istemem seni ama inşallah sonradan düzene girer
Yarin bir test daha yaptırın insallah birden artar degerinizDoktorum iyi görünmüyor dedi ama adetim 12 gün gecti hic kanamam da olmadi. O yuzden bilemiyorum
Anladım cok tesekkur ederim. Haftaya gel ultrasonla kontrol edelim dedi. Dua ediyorum artik sadeceSıkıntılı duruyor seni üzmek istemem de doktor da demiş zaten
Pazartesi tekrar yaptiricam. InsAllah artar. Cok fazla üzüldüm bu süredeYarin bir test daha yaptırın insallah birden artar degeriniz
Bu durumu yaşayıp sonradan düzelen var mıHerkese hayırli akşamlar. Beta hcg degerlerim asagidaki gibi..benim gibi bu durumu yaşayanlar var mi. Sizce hersey normal mi
3 kan testini de farklı hastanede yaptirdim. Sonuncuyu acilde yaptirdim23 nisanda biraz az gibi ama biraz bekleyin yine düzenli artışa geçebilir
Tecrübeli olanların desteğine cok ihtiyacim var lütfenCanım ilk artış gayet güzel ama 19/23 arası 4 gün az artış olmuş en az 500 küsür olmalıydı 285 ckmıs üzmek istemem seni ama inşallah sonradan düzene girer
Farklı yerde yaptırmak da sonuclarda etki eder bi kaç gun daha bekleyin sabır3 kan testini de farklı hastanede yaptirdim. Sonuncuyu acilde yaptirdim
Umarim hersey guzel olurFarklı yerde yaptırmak da sonuclarda etki eder bi kaç gun daha bekleyin sabır
Biraz sorunlu gibi cnm ..fakat inşallah yaniliyorumdur..moralini bozma ..hayırlısı neyse o olsun senin icinHerkese hayırli akşamlar. Beta hcg degerlerim asagidaki gibi..benim gibi bu durumu yaşayanlar var mi. Sizce hersey normal mi
Umarim duzelir hersey Allahtan . Duadan baska elimizden bisey gelmiyor..ama belirsizlik cok yıpratti.Biraz sorunlu gibi cnm ..fakat inşallah yaniliyorumdur..moralini bozma ..hayırlısı neyse o olsun senin icin
Yarın imkanınız varsa gidebilirsiniz 23 Nisan'da hangi saatte hangi hastanede yaptirdiysaniz orda kan verin hem 2 gün oluyor yaa eğer 600 civarı çıkarsa düzene girmiş olabilirHerkese hayırli akşamlar. Beta hcg degerlerim asagidaki gibi..benim gibi bu durumu yaşayanlar var mi. Sizce hersey normal mi
Evet var tabii..ama pazartesi ye randevu almistim ayni hastaneden. 3 kan testimde farklı hastane. Ilk ikisi ozel sonuncu devlet hastnesi acilde gece yaptim . Digelerini gündüz yaptim. Gecikmem 12 gun oldu..hic kanama lekenmede olmadi. Belirsizlik cok kötüYarın imkanınız varsa gidebilirsiniz 23 Nisan'da hangi saatte hangi hastanede yaptirdiysaniz orda kan verin hem 2 gün oluyor yaa eğer 600 civarı çıkarsa düzene girmiş olabilir
Düzene girme imkanı va miYarın imkanınız varsa gidebilirsiniz 23 Nisan'da hangi saatte hangi hastanede yaptirdiysaniz orda kan verin hem 2 gün oluyor yaa eğer 600 civarı çıkarsa düzene girmiş olabilir
Olabilir belki inşallah düzene de girer sen yaptır bence pazartesi yine gidersin kontroleDüzene girme imkanı va mi
InsAllah oyle olur. Yarin gider yaptiririm tabii..var mi peki.bu sekilde bir ornek bildiginizOlabilir belki inşallah düzene de girer sen yaptır bence pazartesi yine gidersin kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?