Beta hcg

1234gm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
73
19
18
27
Herkese hayırli akşamlar. Beta hcg degerlerim asagidaki gibi..benim gibi bu durumu yaşayanlar var mi. Sizce hersey normal mi
16 nisan: 35.5
19 nisan:123.4
23 nisan : 285.5

Herkese hayırli akşamlar. Beta hcg degerlerim asagidaki gibi..benim gibi bu durumu yaşayanlar var mi. Sizce hersey normal mi
Canım ilk artış gayet güzel ama 19/23 arası 4 gün az artış olmuş en az 500 küsür olmalıydı 285 ckmıs üzmek istemem seni ama inşallah sonradan düzene girer

Canım ilk artış gayet güzel ama 19/23 arası 4 gün az artış olmuş en az 500 küsür olmalıydı 285 ckmıs üzmek istemem seni ama inşallah sonradan düzene girer
Doktorum iyi görünmüyor dedi ama adetim 12 gün gecti hic kanamam da olmadi. O yuzden bilemiyorum

Sıkıntılı duruyor seni üzmek istemem de doktor da demiş zaten

23 nisanda biraz az gibi ama biraz bekleyin yine düzenli artışa geçebilir

Tecrübeli olanların desteğine cok ihtiyacim var lütfen

Biraz sorunlu gibi cnm ..fakat inşallah yaniliyorumdur..moralini bozma ..hayırlısı neyse o olsun senin icin

Yarın imkanınız varsa gidebilirsiniz 23 Nisan'da hangi saatte hangi hastanede yaptirdiysaniz orda kan verin hem 2 gün oluyor yaa eğer 600 civarı çıkarsa düzene girmiş olabilir

Yarın imkanınız varsa gidebilirsiniz 23 Nisan'da hangi saatte hangi hastanede yaptirdiysaniz orda kan verin hem 2 gün oluyor yaa eğer 600 civarı çıkarsa düzene girmiş olabilir
Evet var tabii..ama pazartesi ye randevu almistim ayni hastaneden. 3 kan testimde farklı hastane. Ilk ikisi ozel sonuncu devlet hastnesi acilde gece yaptim . Digelerini gündüz yaptim. Gecikmem 12 gun oldu..hic kanama lekenmede olmadi. Belirsizlik cok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…