O kadar sey duydum ki artik kendimi de eşimi de cok yiprattim. Doktorlar duzgun açıklama yapmadi. Ben kendim araştırdıkca kendimi de esimide bin tane bilgiyle mahvetti..uyku uyumuyorum ogrendigimden beri. Rapor aldim.calismiyorum. galiba birinin bende bu durumu yasadim sakin ol . Hersey yoluna girecek demesine cok ihtiyacim varNeden artışları takip ediyorsunuz (biliyorum doktorlar da istiyor ama izlemek anne adayını yoruyor.) yani gebelik çıktıysa bekleseniz direk ultrason haftasını en azından bu süreçte moralinizi bozmazsınız. Değerler kişiden kişiye farklı artış gösterirmiş. Ben mesela idrar testinde gördüm gebeliği 6. haftayı bekledim kan da aldırmadım gittiğim devlet hastanesi kese falan yok dedi o gün kan vermiştim değerim 10.000 çıktı. 7. haftada özele gittim kalp atışını bile duydum. Yani üst üste bende ilk haftalar baktırsam belki canım sıkılacaktı biri çıkıp "seni üzmek istemem ama bla bla bla" diyecekti.
Demek istediğim biraz zamana bırakın ne güzel kanamanız yokmuş kimyasal vs değildir demek ki. haftası gelince doktor sağlıklı bir gebelik mi değil mi söyleyecektir.
Çok çok iyi anlıyorum "bende de böyle oldu sorun yok" desteğini. benim de gebeliğimde sorduğum destek görmek istediğim çok şey oldu. Sen gönlünü ferah tut bak bana 6. haftada kese falan yok dedi doktor. Sonra ben kimyasal ya da boş gebelik demek ki dedim. 7. haftada kalp atışı duyulmadı demek ki ölü dedim ama doktor gel alttan bakalım duyulur belki dedi öyle duydum. Yani umut bi anda oluveriyor. Bende sürekli kan aldırsam eminim ki böyle dalgalanmalar düzensizlikler görür kendimi yerdim. Doktora gidene kadar biraz bekle stres yapma sakın gerçekten çok çok etkileniyorlar, sağlıkla tutunsun sana bebişO kadar sey duydum ki artik kendimi de eşimi de cok yiprattim. Doktorlar duzgun açıklama yapmadi. Ben kendim araştırdıkca kendimi de esimide bin tane bilgiyle mahvetti..uyku uyumuyorum ogrendigimden beri. Rapor aldim.calismiyorum. galiba birinin bende bu durumu yasadim sakin ol . Hersey yoluna girecek demesine cok ihtiyacim var
Allah razi olsun. Uzun zamandır istiyoduk ilk kez nasip oldu. Hep dua ediyoruz. Tek istedigim boyle bir mesajdi. Hersey rabbimden elbette isyan etmem. Sadece biraz umut destege ihtiyacim varÇok çok iyi anlıyorum "bende de böyle oldu sorun yok" desteğini. benim de gebeliğimde sorduğum destek görmek istediğim çok şey oldu. Sen gönlünü ferah tut bak bana 6. haftada kese falan yok dedi doktor. Sonra ben kimyasal ya da boş gebelik demek ki dedim. 7. haftada kalp atışı duyulmadı demek ki ölü dedim ama doktor gel alttan bakalım duyulur belki dedi öyle duydum. Yani umut bi anda oluveriyor. Bende sürekli kan aldırsam eminim ki böyle dalgalanmalar düzensizlikler görür kendimi yerdim. Doktora gidene kadar biraz bekle stres yapma sakın gerçekten çok çok etkileniyorlar, sağlıkla tutunsun sana bebiş
Merhaba,bir arkadaş etiketlenmiş beni ordan gördüm sıkıntınızı..Evet benimde başıma geldi birebir ayni olmasa da benzer.benimde degerlerim 2gunde bir 2kati artmadı.Banada olumsuz konuştular malesef.Sonucta artış olduğu ve kanamam olmadığı için bekledim.degerlerim 811-1367-1822-4000-7500.sonunda keseyi gördük.ve şuan 11 haftalık hamileyim.insallah sizinde değeriniz artmaya devam eder.Ama illa iki katı olcak diye bir şart yok.kendim yaşayıp gördüm.Herkese hayırli akşamlar. Beta hcg degerlerim asagidaki gibi..benim gibi bu durumu yaşayanlar var mi. Sizce hersey normal mi
16 nisan: 35.5
19 nisan:123.4
23 nisan : 285.5
Ben etiketlemistimMerhaba,bir arkadaş etiketlenmiş beni ordan gördüm sıkıntınızı..Evet benimde başıma geldi birebir ayni olmasa da benzer.benimde degerlerim 2gunde bir 2kati artmadı.Banada olumsuz konuştular malesef.Sonucta artış olduğu ve kanamam olmadığı için bekledim.degerlerim 811-1367-1822-4000-7500.sonunda keseyi gördük.ve şuan 11 haftalık hamileyim.insallah sizinde değeriniz artmaya devam eder.Ama illa iki katı olcak diye bir şart yok.kendim yaşayıp gördüm.
İnşallah hayırlısı olsun,bu dönemde anne adayları çok yıpranıyor inşallah sağlıcakla güzel haberlerini alırız arkadaşımızın daBen etiketlemistimRabb'im inşallah saglikli şekilde kucağına almayı nasip etsin
İnşallahİnşallah hayırlısı olsun,bu dönemde anne adayları çok yıpranıyor inşallah sağlıcakla güzel haberlerini alırız arkadaşımızın da
Cok tesekkur ederim bana umut oldunuz umarim sizlerin sonucu gibi sonuçlanır nasipseMerhaba,bir arkadaş etiketlenmiş beni ordan gördüm sıkıntınızı..Evet benimde başıma geldi birebir ayni olmasa da benzer.benimde degerlerim 2gunde bir 2kati artmadı.Banada olumsuz konuştular malesef.Sonucta artış olduğu ve kanamam olmadığı için bekledim.degerlerim 811-1367-1822-4000-7500.sonunda keseyi gördük.ve şuan 11 haftalık hamileyim.insallah sizinde değeriniz artmaya devam eder.Ama illa iki katı olcak diye bir şart yok.kendim yaşayıp gördüm.
Sizlerde sağsalim sağlıkcakla neşeyle evlerinizi kucağınıza alin insAllah bol bol dua edicemMerhaba,bir arkadaş etiketlenmiş beni ordan gördüm sıkıntınızı..Evet benimde başıma geldi birebir ayni olmasa da benzer.benimde degerlerim 2gunde bir 2kati artmadı.Banada olumsuz konuştular malesef.Sonucta artış olduğu ve kanamam olmadığı için bekledim.degerlerim 811-1367-1822-4000-7500.sonunda keseyi gördük.ve şuan 11 haftalık hamileyim.insallah sizinde değeriniz artmaya devam eder.Ama illa iki katı olcak diye bir şart yok.kendim yaşayıp gördüm.
Amin canim.Boyle konularda hemen umitsizlige kapılmamak lazım.Tabi sonuç olumsuz da olabiliyor herşeye hazir olmak lazım.Bakarsin degerin yükselmeye devam ediyor beklersin acele etmezsin.Zaten dış gebelik olduğu zaman ultrason da görülüyor.degerinin biraz daha yükselmesi lazım.insallah Allah nasip eder .Banada olmaz demislerdi ama oldu.Sabret,dua et.Agrin kanaman yoksa inşallah güzel heberlerini alırız.Sizlerde sağsalim sağlıkcakla neşeyle evlerinizi kucağınıza alin insAllah bol bol dua edicem
Cok tesekkur ederim. Normal reglo.agrisi gibi oluyor ara ara sadece ama kanama yok 13 gun olucak gecikme. InsAllah hersey guzrl olur ..desteginiz duaniz icin cok tesekkur ederimAmin canim.Boyle konularda hemen umitsizlige kapılmamak lazım.Tabi sonuç olumsuz da olabiliyor herşeye hazir olmak lazım.Bakarsin degerin yükselmeye devam ediyor beklersin acele etmezsin.Zaten dış gebelik olduğu zaman ultrason da görülüyor.degerinin biraz daha yükselmesi lazım.insallah Allah nasip eder .Banada olmaz demislerdi ama oldu.Sabret,dua et.Agrin kanaman yoksa inşallah güzel heberlerini alırız.
Herkese hayırli akşamlar. Beta hcg degerlerim asagidaki gibi..benim gibi bu durumu yaşayanlar var mi. Sizce hersey normal mi
19 nisan:123.4
23 nisan : 285.5
Hanımefendi ya dış gebelikse o degerleri bekleyip sağlığını riske mi atsın . Doktorlar boşa istemiyor.Neden artışları takip ediyorsunuz (biliyorum doktorlar da istiyor ama izlemek anne adayını yoruyor.) yani gebelik çıktıysa bekleseniz direk ultrason haftasını en azından bu süreçte moralinizi bozmazsınız. Değerler kişiden kişiye farklı artış gösterirmiş. Ben mesela idrar testinde gördüm gebeliği 6. haftayı bekledim kan da aldırmadım gittiğim devlet hastanesi kese falan yok dedi o gün kan vermiştim değerim 10.000 çıktı. 7. haftada özele gittim kalp atışını bile duydum. Yani üst üste bende ilk haftalar baktırsam belki canım sıkılacaktı biri çıkıp "seni üzmek istemem ama bla bla bla" diyecekti.
Demek istediğim biraz zamana bırakın ne güzel kanamanız yokmuş kimyasal vs değildir demek ki. haftası gelince doktor sağlıklı bir gebelik mi değil mi söyleyecektir.
Canım bende seninle aynı durumdayım insallah sonu güzel sonuçlanır. Hiç lekelenme falan oldumuCok tesekkur ederim. Normal reglo.agrisi gibi oluyor ara ara sadece ama kanama yok 13 gun olucak gecikme. InsAllah hersey guzrl olur ..desteginiz duaniz icin cok tesekkur ederim
Olmadi hic. 25 nisanda tekrar kan verdim 385.5 cikti 26 nisanda tekrar verdim 383 cikti. Doktor ulstrasonla bakti goremedi. Dış gebelik olabilir dedi. Ama kanamam yok. Yarin alttan muayene olmaya gidicem. 5+2 olcam yarin.Canım bende seninle aynı durumdayım insallah sonu güzel sonuçlanır. Hiç lekelenme falan oldumu
Kiyamam sana ben inşallah dış gebelik değildir. 6 ay önce diş gebelik yaşadım simdi yine hamileyim yükselme takip ediyorum bende. Regl olacak gibi agrim var. Dikkat et kendine eğilme karnına kasıklarina baskı olmasınOlmadi hic. 25 nisanda tekrar kan verdim 385.5 cikti 26 nisanda tekrar verdim 383 cikti. Doktor ulstrasonla bakti goremedi. Dış gebelik olabilir dedi. Ama kanamam yok. Yarin alttan muayene olmaya gidicem. 5+2 olcam yarin.
Farkli doktorlara görün ben 5 doktor gezdim 5.si buldu ne olduğunuDeğerlerim
19 nisan:124
23 nisan: 281
25 nisan: 385
26 nisan : 383 çıktı. Doktor ulstrasonla bakti tupler temiz dedi ama sonucun düştüğünü görünce kimyasal dedi. Ne düşüncegimi sasirdim. Kanamam yok bulantim var. Hala umuudm var. Ama ne dusuncegimi bilmiyorum.hep olumsuz konustular
Sagsalim evladını kucagina alirsin insAllah. Benimde bir bucuk yil sonra ilk kez hamile oldum. Dis gebelikte kanama oluyor mu?Kiyamam sana ben inşallah dış gebelik değildir. 6 ay önce diş gebelik yaşadım simdi yine hamileyim yükselme takip ediyorum bende. Regl olacak gibi agrim var. Dikkat et kendine eğilme karnına kasıklarina baskı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?