• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

zynep80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
38
Kızlar adetime 2 gün kala beta hcg test yaptırdım belirtilerimden şüphelenip sonucum 623,78 çıktı inşallah sağlıklı gebeliktir çok istiyordum uzun zaman sonra Allah nasip etti lütfen dua edin bana. Sizce sonucun normal mi

Kızlar adetime 2 gün kala beta hcg test yaptırdım belirtilerimden şüphelenip sonucum 623,78 çıktı inşallah sağlıklı gebeliktir çok istiyordum uzun zaman sonra Allah nasip etti lütfen dua edin bana. Sizce sonucun normal mi
Çok güzel bı değer maşallah. Sağlıksız olacağını sanmıyorum. Olsa çok düşük değerler oluyor genelde.

🤩 süper canım

Değeriniz çok güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻

bende 3 gün geciktiğim halde beta hcg 28 çıkmıştı 2 günde bir sürekli kan verdim artış takip edildi sizin gayet normal sonuç şimdiden hayırlı olsun sağlıkla ilerler, kucağınıza alırsınız inşallah :KK66:

bende 3 gün geciktiğim halde beta hcg 28 çıkmıştı 2 günde bir sürekli kan verdim artış takip edildi sizin gayet normal sonuç şimdiden hayırlı olsun sağlıkla ilerler, kucağınıza alırsınız inşallah :KK66:
Amin inşallah 🙏 allah sizede en yakın aöanada nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat ☺️

Back
X