• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Yaaaaa çok sevindim 😍 Geçenlerde bi gece sen ve kızlar aklıma geldiniz uyku arasında dua etmiştim sizlereee🤲🏻 Allahın izniyle sağlıkla ilerlesin 🤗
Yaaa guzel arkadasim 😍😍❤️Allah razi olsun rabbim hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah 😍
Suan daha kac haftalik bilmiyorum 🙈🤣bir doktora gidip anliycam insallah

Yaaa guzel arkadasim 😍😍❤️Allah razi olsun rabbim hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah 😍
Suan daha kac haftalik bilmiyorum 🙈🤣bir doktora gidip anliycam insallah
Sende inşallah kucağına almayı nasip etsin minik kuşunu 😍🥰

Kızlar 4 haftalık gebelikte beta HCG 9746.6 normal mi bana biraz fazla geldi 🤭
Canım hayırlı olsun inşallah ikiz mi bilmm ama benimde adet birgün geçince 96 ydı değerim bi hafta sonra bugün yani 5 haftalıgım sonucum 3768 çıktı baya yükselmiş doktor ultrasonda göremedi bende korkuyorum görünmedi ve yüksek diye

Benide etiketlermisin :) bende forum actim benim ilk defa dün test yaptım çift çizgi çıkmıştı bugün acile gittik 74 bin çıktı HCG sizce kaç haftalık olabilir o değil 22 Kasım da beta HCG 1 di :)
Haftalık mi doğacak çocuk doğacak 😂

Eklentiler

• Screenshot_20220116-124830_Write on PDF.webp
    Screenshot_20220116-124830_Write on PDF.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 210
Kızlar 4 haftalık gebelikte beta HCG 9746.6 normal mi bana biraz fazla geldi 🤭
Banada çok fazla geldi. İnşallah ikizdir 😂 bende dün yaptırdım 2.5 haftalık dedi 87.2 çıktı emin değilim ama bakalım artık😁

Banada çok fazla geldi. İnşallah ikizdir 😂 bende dün yaptırdım 2.5 haftalık dedi 87.2 çıktı emin değilim ama bakalım artık😁
Seninki de cok yüksek gorunuyor 2.5 haftaya göre. Benimki de 4+4 haftalık 3721 cikti.

Back
X