Gebeliğe Hazırlık Beta Hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde yaptığınız idrar testleriniz koyu kırmızı çıkıyorsa bence endişe etmeyin,birkaç gün daha bekleyin doktora gidin

Evde yaptığınız idrar testleriniz koyu kırmızı çıkıyorsa bence endişe etmeyin,birkaç gün daha bekleyin doktora gidin
Onlar hep silik çıkıyodu ama kan testlerinden sonra bakmadım. Kırmızıya dönük silik oluyodu. İki doktorda emin gibi ama yine tahlil vereyim diyorum

Pes doğrusu ikinci kurumun sonucu yanlışmış gerçekten. Çok sevindim hayırlı olsun 🙏🏻 Sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz 🌸

Bir de bu test için o kuruma 400 tl verdik aradım hata mı var dedi kesinlikle hayır diyolar. Teşekkür ederim😊
@ D Deryaderyaderya536 nin dediği gibi giriş yanlış yapılmış. plasma beta hcg gireceklerine "total hcg" girmişler. Birimler de farklı. Ben sizin yerinizde olsam oradaki sekreterin bu aptalca hatası ve yaşadığım stres yüzünden o 400 lirayı yanlarına bırakmaz, gider gereğini yapardım. Neyse ki olayın sonu tatlıya bağlanmış :) Hayırlı olsun :)

@ D Deryaderyaderya536 nin dediği gibi giriş yanlış yapılmış. plasma beta hcg gireceklerine "total hcg" girmişler. Birimler de farklı. Ben sizin yerinizde olsam oradaki sekreterin bu aptalca hatası ve yaşadığım stres yüzünden o 400 lirayı yanlarına bırakmaz, gider gereğini yapardım. Neyse ki olayın sonu tatlıya bağlanmış :) Hayırlı olsun :)
Böyle birşey olduğunu hiç bilmiyordum o kadar aydınlattınız ki😊 aradım biraz kızdım gelin tekrarlayalım testi dediler ama artık çok kan verince Allahınızdan bulun diyip kapattım😊 çok teşekkür ederim sağolun😊

Farkettoysenin zaten çıkan sonuçların birim değerleri farklı ml diğeri ıu buda kandaki düzeyi etkiler..o yüzden o şekilde yanlış giriş yapilmostir
mIU ile IU farklı sonuçlar mı gösterir🤷🏼‍♀️özel hastane de 293 mIU çıktı iki gün sonra sağlık ocağında 476 IU çıktı acaba mIU olsa daha mı çok çıkardı kafam karıştı siz biliyor mısınuz😊

mIU ile IU farklı sonuçlar mı gösterir🤷🏼‍♀️özel hastane de 293 mIU çıktı iki gün sonra sağlık ocağında 476 IU çıktı acaba mIU olsa daha mı çok çıkardı kafam karıştı siz biliyor mısınuz😊
mIU ve IU aynı şey ml farklı bişey. Sizin sonuçta bi farklılık yok

Back
X