Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
@DDeryaderyaderya536
nin dediği gibi giriş yanlış yapılmış. plasma beta hcg gireceklerine "total hcg" girmişler. Birimler de farklı. Ben sizin yerinizde olsam oradaki sekreterin bu aptalca hatası ve yaşadığım stres yüzünden o 400 lirayı yanlarına bırakmaz, gider gereğini yapardım. Neyse ki olayın sonu tatlıya bağlanmış :) Hayırlı olsun :)
@DDeryaderyaderya536
nin dediği gibi giriş yanlış yapılmış. plasma beta hcg gireceklerine "total hcg" girmişler. Birimler de farklı. Ben sizin yerinizde olsam oradaki sekreterin bu aptalca hatası ve yaşadığım stres yüzünden o 400 lirayı yanlarına bırakmaz, gider gereğini yapardım. Neyse ki olayın sonu tatlıya bağlanmış :) Hayırlı olsun :)
Böyle birşey olduğunu hiç bilmiyordum o kadar aydınlattınız ki aradım biraz kızdım gelin tekrarlayalım testi dediler ama artık çok kan verince Allahınızdan bulun diyip kapattım çok teşekkür ederim sağolun
mIU ile IU farklı sonuçlar mı gösterirözel hastane de 293 mIU çıktı iki gün sonra sağlık ocağında 476 IU çıktı acaba mIU olsa daha mı çok çıkardı kafam karıştı siz biliyor mısınuz
mIU ile IU farklı sonuçlar mı gösterirözel hastane de 293 mIU çıktı iki gün sonra sağlık ocağında 476 IU çıktı acaba mIU olsa daha mı çok çıkardı kafam karıştı siz biliyor mısınuz