Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba son adet tarihim 20 şubat bugün yaptığım gebelik testinde silik çizgi çıkması üzerine kan verdim beta hcg 6,72 çıktı. Çok mu düşük ne anlama geliyor. Gece geç saat olduğu için doktorla görüşemedim.
Kızlar merhaba son adet tarihim 20 şubat bugün yaptığım gebelik testinde silik çizgi çıkması üzerine kan verdim beta hcg 6,72 çıktı. Çok mu düşük ne anlama geliyor. Gece geç saat olduğu için doktorla görüşemedim.
Canım iki ihtimal olabilir ya çok yeni daha ya da kimyasal. Döllenip tutmamış olabilir. Doktor da iki gün sonra tekrarla diyecektir. Değerin çok düşük ama gebelik yoksa 0_5 aralığı olur genelde. Umarım çok yeni olduğu için düşüktür ve yükselir
Ben de aynı durumdayım. Son adetim 20 şubat 25 martta kan verdim beta hcg 13.31. Ama ilişki tarihim belli. Adetimin 22. günü ilişkiye girdim. Geç döllenme olabilir diye düşünüyorum ama kimyasal gebelik de ihtimal dahilinde. Allah hepimiz için hayırlısınu nasip etsin.