Beta Hcg

cansun1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
8
3
1
28
Merhaba, Dün beta HCg testi verdim 2,30 çıktı. Sizce yükselir mi? Ya da böyle olup yükselen var mı benimle paylaşırsanız cok sevinirim 😍

Adetiniz gecikti mi? Eğer geciktiyse veya çok yakınsa maalesef yükseleceğini sanmıyorum.

Adetten 5 gün sonra test yaptırdım. Şuan göğüslerimde hassasiyet var o adetimde önümüzdeki ayın 16sında olmam gerekiyor

Merhaba, Dün beta HCg testi verdim 2,30 çıktı. Sizce yükselir mi? Ya da böyle olup yükselen var mı benimle paylaşırsanız cok sevinirim 😍
Ya benimde adetim 5 gun gectikten sonra beta hcg verdim benimde 2.30 ckti yani gebelik gozukmuyor ama 11 gun gecikti toplamda halen adet olmadim bende danisacaktim boyle olup sonuc qlan varmi diye🤔

Bakalım bir kaç hafta bekleyip test vermek istiyorum tekrardan tam sonuç alabilmek için beklemek önemli sabır gerektiyor. Allah isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin insallah ❤️

merhaba, bende aşılama yaptırdım 19 mayısta acele edip test yaptırdım 26 mayıs aksamı 1,9 çıktı kafalar karışık :KK70: yükselir inşallah
merhaba, bende aşılama yaptırdım 19 mayısta acele edip test yaptırdım 26 mayıs aksamı 1,9 çıktı kafalar karışık :KK70: yükselir inşallah
Ya hayırlısı olsun insallah. ❤️ İnşallah yükselir en önemli şey stres yapmamak akışına bırakınca oluyor ama stres yapınca olmuyor

Merhaba yardımcı olabilir misiniz adet günüme 5 gün var bugün kan testi yaptırdım sonuç 17.99 çıktı. Hamilelik kesinmidir

Eklentiler

• Screenshot_20220528-191621_e-Nabz.webp
    Screenshot_20220528-191621_e-Nabz.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 362
İnşallah inşallah darısı tüm isteyenlerin başına 🥰
Ne denir bilemedim 🙂
Gerçi bir oğlum var 7 yaşında ama gene de çok farklı bir duygu 😊

Adetten 5 gün sonra test yaptırdım. Şuan göğüslerimde hassasiyet var o adetimde önümüzdeki ayın 16sında olmam gerekiyor
Anladığım kadarıyla adet oldunuz adetiniz bitti ve 5 gün sonra test yaptınız. Şimdi bir sonraki adet tarihiniz ayın 16 sı yani adetinize 19 gün var doğru mu?

Anladığım kadarıyla adet oldunuz adetiniz bitti ve 5 gün sonra test yaptınız. Şimdi bir sonraki adet tarihiniz ayın 16 sı yani adetinize 19 gün var doğru mu?
Ayy özür dilerim adetime 5 gün var dhaa yanlış yazmışım 😬

Back
X