Bes gün gecikme icin cok küçük bir deger ama belki gec döllenmedir.Adetten 5 gün sonra test yaptırdım. Şuan göğüslerimde hassasiyet var o adetimde önümüzdeki ayın 16sında olmam gerekiyor
Ya benimde adetim 5 gun gectikten sonra beta hcg verdim benimde 2.30 ckti yani gebelik gozukmuyor ama 11 gun gecikti toplamda halen adet olmadim bende danisacaktim boyle olup sonuc qlan varmi diyeMerhaba, Dün beta HCg testi verdim 2,30 çıktı. Sizce yükselir mi? Ya da böyle olup yükselen var mı benimle paylaşırsanız cok sevinirim
merhaba, bende aşılama yaptırdım 19 mayısta acele edip test yaptırdım 26 mayıs aksamı 1,9 çıktı kafalar karışıkMerhaba, Dün beta HCg testi verdim 2,30 çıktı. Sizce yükselir mi? Ya da böyle olup yükselen var mı benimle paylaşırsanız cok sevinirim
merhaba, bende aşılama yaptırdım 19 mayısta acele edip test yaptırdım 26 mayıs aksamı 1,9 çıktı kafalar karışıkyükselir inşallah
Ya hayırlısı olsun insallah.merhaba, bende aşılama yaptırdım 19 mayısta acele edip test yaptırdım 26 mayıs aksamı 1,9 çıktı kafalar karışıkyükselir inşallah
Merhaba yardımcı olabilir misiniz adet günüme 5 gün var bugün kan testi yaptırdım sonuç 17.99 çıktı. Hamilelik kesinmidirh
5 ve üstü hamileliktir. Tebrikler :)Merhaba yardımcı olabilir misiniz adet günüme 5 gün var bugün kan testi yaptırdım sonuç 17.99 çıktı. Hamilelik kesinmidir
Çok teşekkür ederim inşallah değer artar5 ve üstü hamileliktir. Tebrikler :)
İnşallah ara ara gidip baktırıcaksınız artık sabır işi biraz :)) umarım kat kat artar :)Çok teşekkür ederim inşallah değer artar
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah ara ara gidip baktırıcaksınız artık sabır işi biraz :)) umarım kat kat artar :)
Anladığım kadarıyla adet oldunuz adetiniz bitti ve 5 gün sonra test yaptınız. Şimdi bir sonraki adet tarihiniz ayın 16 sı yani adetinize 19 gün var doğru mu?Adetten 5 gün sonra test yaptırdım. Şuan göğüslerimde hassasiyet var o adetimde önümüzdeki ayın 16sında olmam gerekiyor
Ayy özür dilerim adetime 5 gün var dhaa yanlış yazmışımAnladığım kadarıyla adet oldunuz adetiniz bitti ve 5 gün sonra test yaptınız. Şimdi bir sonraki adet tarihiniz ayın 16 sı yani adetinize 19 gün var doğru mu?
Anladım. Hayırlısıyla nasip olsun isteyen herkeseAyy özür dilerim adetime 5 gün var dhaa yanlış yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?