Beta Hcg

cansun1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
8
3
1
28
Merhaba, Dün beta HCg testi verdim 2,30 çıktı. Sizce yükselir mi? Ya da böyle olup yükselen var mı benimle paylaşırsanız cok sevinirim

Adetiniz gecikti mi? Eğer geciktiyse veya çok yakınsa maalesef yükseleceğini sanmıyorum.

Adetten 5 gün sonra test yaptırdım. Şuan göğüslerimde hassasiyet var o adetimde önümüzdeki ayın 16sında olmam gerekiyor

Adetten 5 gün sonra test yaptırdım. Şuan göğüslerimde hassasiyet var o adetimde önümüzdeki ayın 16sında olmam gerekiyor
Bes gün gecikme icin cok küçük bir deger ama belki gec döllenmedir.

Merhaba, Dün beta HCg testi verdim 2,30 çıktı. Sizce yükselir mi? Ya da böyle olup yükselen var mı benimle paylaşırsanız cok sevinirim
Ya benimde adetim 5 gun gectikten sonra beta hcg verdim benimde 2.30 ckti yani gebelik gozukmuyor ama 11 gun gecikti toplamda halen adet olmadim bende danisacaktim boyle olup sonuc qlan varmi diye

Bakalım bir kaç hafta bekleyip test vermek istiyorum tekrardan tam sonuç alabilmek için beklemek önemli sabır gerektiyor. Allah isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin insallah

merhaba, bende aşılama yaptırdım 19 mayısta acele edip test yaptırdım 26 mayıs aksamı 1,9 çıktı kafalar karışık yükselir inşallah
merhaba, bende aşılama yaptırdım 19 mayısta acele edip test yaptırdım 26 mayıs aksamı 1,9 çıktı kafalar karışık yükselir inşallah
Ya hayırlısı olsun insallah. İnşallah yükselir en önemli şey stres yapmamak akışına bırakınca oluyor ama stres yapınca olmuyor

Merhaba yardımcı olabilir misiniz adet günüme 5 gün var bugün kan testi yaptırdım sonuç 17.99 çıktı. Hamilelik kesinmidir

Eklentiler

• Screenshot_20220528-191621_e-Nabz.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 363
İnşallah inşallah darısı tüm isteyenlerin başına
Ne denir bilemedim
Gerçi bir oğlum var 7 yaşında ama gene de çok farklı bir duygu

Anladığım kadarıyla adet oldunuz adetiniz bitti ve 5 gün sonra test yaptınız. Şimdi bir sonraki adet tarihiniz ayın 16 sı yani adetinize 19 gün var doğru mu?

Anladığım kadarıyla adet oldunuz adetiniz bitti ve 5 gün sonra test yaptınız. Şimdi bir sonraki adet tarihiniz ayın 16 sı yani adetinize 19 gün var doğru mu?
Ayy özür dilerim adetime 5 gün var dhaa yanlış yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…