Beta hcg

srnlu kdn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
15
1
16
31
Kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetim 3 gün geçtiğinde beta 88 çıktı yarın yine gideceğim bu değer çok mu düşük korkuyorum ya

Hadi hayırlı olsun.
Düşük bi değer değil.
Degerden ziyade sağlıklı ilerlemesi önemli.
İnsallah güzel artmıştır yarın sonucu yazın.

Çok geçmiş olsun benimde 2 kaybım var. Adetin 3günü beta 44 çıktı şuan sizin msjı okuyunca hepten ümidim yitirdim. Bir terslik var zaten hissediyorum. Yarın kan vermeye gideceğim hayırlısı inşallah

Yarabbim hamile kalsak bi dert kalmasak ayri bi dert, suan gebe kalamiyorum diye uzuluyorum kalsam birde tutunacak mi üzüntüsü var oy oy

Canım kötü düşünme hemen önemli olan iki kat artması. Bende düşük bir değerlendirme öğrenmiştim

Yarabbim hamile kalsak bi dert kalmasak ayri bi dert, suan gebe kalamiyorum diye uzuluyorum kalsam birde tutunacak mi üzüntüsü var oy oy
Allah herşey in hayırlısını nasip etsin bu şekilde olacaksa hiç olmasın her defasında canımdan can gidiyor.. 2 kez kürtaj oldum 2 kes hsg çekildim tedavi sürecinde sayısız iğne oldum hap kullandım maddi manevi çok yorgunum.

Canım o belli olmaz ama mutlaka kan değer takibini yap babada haber ger

Ayyy bende bu kez dış gebelik 10 gündür fenalardayım

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah, bende 13 aylik evliyim hic korunmadik cocuk olmayinca tedaviye baslamak istedim 2 kez hormon testi verdim simdi hsg icin gun bekliyorum heyecanliyim ve korkuyorum da

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah, bende 13 aylik evliyim hic korunmadik cocuk olmayinca tedaviye baslamak istedim 2 kez hormon testi verdim simdi hsg icin gun bekliyorum heyecanliyim ve korkuyorum da
Sizin henüz olumsuz bir deneyiminiz yok hiç moralinizi bozmayın. Ben biraz bunaldım artık bu durumdan o sebepten bu kadar ümitsizim. 8 aydır tedavi görüyoruz en son hamileliğimin üzerinden 2 yıl geçti kürtaj olmuştum. 8 ay boyunca klomen çatlatma iğnesi aşılama hsg çok çok yordu beni. Bu ayda hiç umursamadım. Aşılamadan sonra beklediğimden 6 gün önce adet olmuştum. Düzenim bozuldu döngüm değişti hiç yumurtlama falan takip etmedim kendime de dikkat etmedim. Adet gecikince inanamadım zaten. Bakalım nasibimiz ne olacak. Yaşınız küçükse hiç kafanıza takmayın inanın bana 13 ay hiç bişey değil.

Bende hissetmiştim belirtileri mutlaka sağ yada sol kasıkta batma enfeksiyon kapmışsın gibi alt ağrısı gaz sıkışması hissi kanama

Haklısınız rabbim yardım etsin hepimize hayırlınin da hayirlisini versin sagsaglim doldursun kucaklarimizi, 25 yasindayim ben yine de gec kalmisim gibi hissediyorum çünkü yas gectikce hersey cok zorlasiyor gibi geliyor bana. Burdan biri cok uğraştım olmadi sonra biraktim hamile kaldim demisti, tv de bi kadinda 5 yil ugrastjm asilama tüp bebek vs en son ümidimi kaybettim biraktim sonra hamile oldugumu ogrendim demisti rabbim büyük tam ümidimi kaybettim deyince yeniden yesertiyo

Bende hissetmiştim belirtileri mutlaka sağ yada sol kasıkta batma enfeksiyon kapmışsın gibi alt ağrısı gaz sıkışması hissi kanama
Hiç bitmeyen bir kasık ağrım var. Minicik bir gebelik belirtisi de yok adet gecikmesi dışında. Ne mide bulantısı ne kusma ne iştah.. Biraz göğüslerde hassasiyet vardı bugün o da gitti sanki. Yarın ola hayrola bakalım

Yaşınız çok ideal. Bende aylardır uğraşıyorum evin içi yumurtlama testleri gebelik testleri dolu kafayı bozdum iyice geçen ay 6 gün erken adet olunca hepten yıkıldım. Dr a falan da gitmedim yaz tatilinden sonra başlarım diye düşünmüştüm memlekete gideceğim diye. Yumurtlama günü falan da birbirine girdi döngüm bozulunca bende hiç umursamadım. İlişki günlerini yazdığım bir uygulama vardı onu bile kullanmadım sadece son adeti biliyorum. Nasip bu ay hamile kalmamış. Cidden kafayı boşaltmak lazım. İnşallah sağlıklı gebeliktir rabbim yüzümü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…