- Emoji Skoru
- 61
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi dilaraylmaz
-
Ya acaba bi karışıklık mı oldu diye düşünüyorum ikisini aynı yerde vermedim çünküCanım tam 48 saat sonra aynı yerde tekrar vermelisin güzel habeelerin olsun amin
Hayatta hersey olabilir ama sen aynı hastanede verdiğin saatin tam 48 saat sonrasına ver o aradaki farkı baz alYa acaba bi karışıklık mı oldu diye düşünüyorum ikisini aynı yerde vermedim çünkü
Merhaba 148 çıkan yerde iki gün sonra bidaha verin %60 oranında artış olursa sıkıntı yokturKızlar bi yardım edin çıldırıcam ben evde yaptığım gebelik testiyle hamile olduğumu öğrenip cuma günü kan verdim iyi hoş 68 çıktı hamileyim bugün tekrar verdim üzerinden 6 gün geçti değerim 148 bu neden mahvoldum ya
Her hastane farklı labaratuvar la çalışıyor her santrifüj aynı ölçmeye bilir bence en iyi aile hekimine git ve düzenli orda ver. Hemen kötü düşünme içini ferah tutYa acaba bi karışıklık mı oldu diye düşünüyorum ikisini aynı yerde vermedim çünkü
Her hastane farklı labaratuvar la çalışıyor her santrifüj aynı ölçmeye bilir bence en iyi aile hekimine git ve düzenli orda ver. Hemen kötü düşünme içini ferah tut
Ne demek canım olumsuzu sil at kafandan herşey güzel olucakay çok teşekkür ederim yorumun içime su serpti yarın başka bi hastaneye gidicem ve orda detaylı görünücem bu doktor zaten beni çıldırttı adam gözünü açamıyodu uykudan