Beta hcg

gizempmpm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
30
1
1
22
Merhaba ben geçen ay beta hcg yaptırmıştım <0.100 çıkmıştı dün yaptırdım bide 0.22 çıktı küçüktür falan değil direk 0.22 herneyse pazartesi tekrar yükselirse gebelik ihtimali var mı diye soracaktım ve şuan bi ihtimal de olsa olma ihtimalim var mı böyle olup hamile çıkan var mı

Eklentiler

• E6FC8404-7687-4FBC-91CC-DBEA317C67CF.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 1.069
0.999 da cıksa 0 demek sabıt dğil sureklı 0,22 cıkmaz zaten hamıle degılken de yarın olctursen 1,20 cıkabılır. bu artmak degıl. 5 ın ustune cıkarsa deger o zaman hamıle olabılırsın denılır. adetın kac gun gecıktı?

Dün kan verdiğimde 2 gün gecikmişti bugün 3 oldu hala olmadı ve bi kaç gündür beyaz şeffaf lekelenme yaşıyorum

Dün kan verdiğimde 2 gün gecikmişti bugün 3 oldu hala olmadı ve bi kaç gündür beyaz şeffaf lekelenme yaşıyorum
bence gecıkmen 1 hafta oldugunda direk kadın doguma git eger adet olucaksan adet olcaksın der ıhtımal varsa gebelık ıcın tahlıl falan ıster ya da ne biliym adet sokturucu de yazar. stres yapıyosan hamılelık ısteyıp ya da ıstemeyıp o yuzden de adetın gecıkıyo olabilir.:) rabbim gonlune gore versın :)

Hayırlısı

Merhaba benimde sat 27 Kasım ovülasyon 10 aralıktı ve sadece o gün ilişki oldu baş dönmem vardı ondan dolayı 24 aralıkta kan testi istedi doktor 0.100 çıktı bugün adetim 5 gün gecikti ultra erken gebelik testi yaptım yine negatif ama umutlandım acaba mı diye sizle durumumuz yakın sizin sonuç ne oldu acaba?

10 aralık ovulasyonsa kanda çıkardı,daha once gecikme yasadınız mı

Negatif maalesef adet oldum

Geç döllenme olabilir ayın sonunu bekle bence inşallah vardır

Yok hiç gecikme yaşamam ben ilk kez ama unuttuğum bir nokta var sigara bırakma ilacı kullanıyorum o mu acaba etkiledi de geciktirdi
Yok hiç gecikme yaşamam ben ilk kez ama unuttuğum bir nokta var sigara bırakma ilacı kullanıyorum o mu acaba etkiledi de geciktirdi
Belki kafaya falan takıldıysa o yüzden de olabilir ilaç da etki eder bize de haber et kan testi sonucunu merak ettim

Belki kafaya falan takıldıysa o yüzden de olabilir ilaç da etki eder bize de haber et kan testi sonucunu merak ettim
Şuan hastanedeyim kan verdim sonucunu bekliyorum inşallah hayırlı bir haber olur ama şu dikkatimi çekti doktor eski sonucu gördü daha önceden de varis ameliyatı olduğum için kanda pıhtılaşma olmuş olabilir gebelikten ziyade ona bakalım dedi umudum kırıldı bakalım yazarım olumlu olumsuz

Tamamdır bekliyorum

Yine 0.100 çıktı ve hala regl olmadım bugün gecikmenin 7. Günü ve hiç bu kadar geciktiğini hayatımda görmedim sanırım sigara bırakma ilacından kaynaklı yada başka birşey hayırlısı
Canım hiç bi zaman umudunu kaybetme benimde 20 aralıkta 0.100 du şimdi 248 geç dillenmezlerse geç sonuç oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…