- 24 Haziran 2021
- 41
- 8
- 36
- 29
- Konu Sahibi Zeynep cosar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü kasik ağrım vardı sık idrara cikiyom şüphelendimneden erken test yapıp canınızı sıkıyorsunuz. 9 ğün diyorsun yumurtlamadan en fazla 5 ğün sonra falan yani,sence varsa da çıkarmı yahu az bekle adetin geçsin bi.
çok erken yapmıssın canım adettin gecince yap,olsada insanın yere canı sıkılıyorÇünkü kasik ağrım vardı sık idrara cikiyom şüphelendim
Tamam canım çok teşekkür ederimçok erken yapmıssın canım adettin gecince yap,olsada insanın yere canı sıkılıyor
Teşekkür ederimMaalesef hamilelik yok 5 değer ve üzeri hamile olarak kabul ediliyor.
hamilemisin?Merhabalar daha adetime 9 gün var ama dün kan verdim beyan 0.712 çıktı sizce hamilelik varmi
Nerden anladimizHamilelik yok. Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorsunuz.
Nerden anladimiz
Anladım teşekkürlerKaşık ağrısı ve sık idrara çıkma şikayeti ile bende doktora gittim hamile değildim ama idrar yolu enfeksiyonu idim. Sizin de hamilelik kesin olarak Yok çünkü. Bu sebepler ancak bundan olabilir. Birde hamile olsanız da şimdiden sık idrara çıkacak bir belirti olamaz. O ileride oluyor bebek büyüdükçe.