Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 2 gün gecikti Beta hcg yükselir mi acaba geçen ay da kimyasal gebelik geçirdim
merhaba umarım yükselim hamileyim dua ediyorum sizlere haber verin mutlaka lütfenAdetim iki gün gecikti Beta hcg yükselir mi acaba geçen ay da kimyasal gebelik geçirdim
İnşallah insllah Allah'ım herkesin duasını kabul etsin inşallah çok istiyorummerhaba umarım yükselim hamileyim dua ediyorum sizlere haber verin mutlaka lütfen
Bugün baktırdım 178.8 olmuştumerhaba umarım yükselim hamileyim dua ediyorum sizlere haber verin mutlaka lütfen
yaaa süper çoook sevindim artıyor. Tebrik edelim miiiii o zaman artık :)Bugün baktırdım 178.8 olmuştu
Saolun çok teşekkürleryaaa süper çoook sevindim artıyor. Tebrik edelim miiiii o zaman artık :)
Canım son durum ne inşallah devam ediyordurAdetim iki gün gecikti Beta hcg yükselir mi acaba geçen ay da kimyasal gebelik geçirdim
18 Eylül de Beta HCG 674 olmuştu canm şimdi de hasteneye kontrole gidecem insllah kese gözükürCanım son durum ne inşallah devam ediyordur
Çok sevindim canım inşallah bebeğini görürsün benimde adetim 1 gün geçince kan verdim 70 çıktı yarın bidaha gidicem korkuyorum18 Eylül de Beta HCG 674 olmuştu canm şimdi de hasteneye kontrole gidecem insllah kese gözükür
Maşallah iyi çıkmış canm hiç korkmaÇok sevindim canım inşallah bebeğini görürsün benimde adetim 1 gün geçince kan verdim 70 çıktı yarın bidaha gidicem korkuyorum
Çok sağol güzelim inşallah korktuğum gibi olmazMaşallah iyi çıkmış canm hiç korkma
Benimde dün 621 çıktı doktorum haftaya çarşamba çağırdı tam net görelim diye kontrolden sonra kese gördüyseniz paylaşır mısınız18 Eylül de Beta HCG 674 olmuştu canm şimdi de hasteneye kontrole gidecem insllah kese gözükür
Tabiki paylaşırım sizinleBenimde dün 621 çıktı doktorum haftaya çarşamba çağırdı tam net görelim diye kontrolden sonra kese gördüyseniz paylaşır mısınız
Siz ne zaman öğrendiniz kaç cikmistiBenimde dün 621 çıktı doktorum haftaya çarşamba çağırdı tam net görelim diye kontrolden sonra kese gördüyseniz paylaşır mısınız
Kese ve bebek gözüktü ama daha çok yeni dedi 2 hafta sonra kalp atışı dinlenirBenimde dün 621 çıktı doktorum haftaya çarşamba çağırdı tam net görelim diye kontrolden sonra kese gördüyseniz paylaşır mısınız
Hadi gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Kese ve bebek gözüktü ama daha çok yeni dedi 2 hafta sonra kalp atışı dinlenir
İnslalh insllahHadi gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
İlk öğrendiğim de 45ti 2 gün sonra 176 2 gün sonra yani dün de 621 çıktıSiz ne zaman öğrendiniz kaç cikmisti
İlk öğrendiğim de 45ti 2 gün sonra 176 2 gün sonra yani dün de 621 çıktı
Ayın 15inde öğrendim ilk yani 45leSiz ne zaman öğrendiniz kaç cikmisti