Teşekkürler, benim değerimde böyle çıkar sürekli ama merak ettim yine de<2 çıkıyor canım ama hastaneden hastaneye referans değeri değişiyor ama aşağı yukarı öyle yani
canım değer iki derken 0.2 mi düz iki mi<2 çıkıyor canım ama hastaneden hastaneye referans değeri değişiyor ama aşağı yukarı öyle yani
Hm, bende de değerim sürekli 0.2Benim gittiğim hastanelerde düz iki canım
Yok canım ben normal yolla gebe kalmıştım, ama maalesef kimyasal gebelik geçirdim, ilk gebeliğim de düşükle sonlandıHiç klomen ya da çatlama iğnesi oldunuz mu acaba ben iğnenin 11.günündeyim test yaptım sabah negatif çıktı iki gün sonra doktor tahlile çağırdı ama herkes bana erken yaptın testi dedi bende sayfalarda geziyorum bir şeyler bulurum diye
13.gunum silik denmeyecek kadar belli belirsiz cizgi anca cikmisti benim.Hiç klomen ya da çatlama iğnesi oldunuz mu acaba ben iğnenin 11.günündeyim test yaptım sabah negatif çıktı iki gün sonra doktor tahlile çağırdı ama herkes bana erken yaptın testi dedi bende sayfalarda geziyorum bir şeyler bulurum diye
0.2 deger 0 sayılıyorcanım değer iki derken 0.2 mi düz iki mi
5 üstü olması gerekiyormerhaba kızlar beta hcg testım 1.20 cıktı sızce gebemıyımdır bu konularda tecrübesizım normalde kac olması gerekiyor yada acaba
Canım ben hamileliğimi öğrendiğimde değerim 1.92'ydi normalde negatifken değerim sürekli 0.2'dir 1.92'yi görünce şüphelendim 2 gün sonra test verdim hamileydimmerhaba kızlar beta hcg testım 1.20 cıktı sızce gebemıyımdır bu konularda tecrübesizım normalde kac olması gerekiyor yada acaba
Canım ne zaman kan testi yaptırysan iki gün ekle öyle yap, pozitifse değerin yükselir negatif ile karşılaşmazsınya ne güzel acaba ben bırdahamı kan versem cıkarmıs sızce korkuyrum bıraz negatifele karsılascam dıye acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?