Beta HCG

<2 çıkıyor canım ama hastaneden hastaneye referans değeri değişiyor ama aşağı yukarı öyle yani

Kişiden kişiye fark ediyor demek, mesela ben hamileliğimde ilk değerim 1.92'di sonraları yükseldi, öyle bilmiştim hamile olduğumu yani

Hiç klomen ya da çatlama iğnesi oldunuz mu acaba ben iğnenin 11.günündeyim test yaptım sabah negatif çıktı iki gün sonra doktor tahlile çağırdı ama herkes bana erken yaptın testi dedi bende sayfalarda geziyorum bir şeyler bulurum diye

Yok canım ben normal yolla gebe kalmıştım, ama maalesef kimyasal gebelik geçirdim, ilk gebeliğim de düşükle sonlandı

anladım canım geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş inşallah zamanı geldiğinde sağlıkla evladını alırsın kucağına

13.gunum silik denmeyecek kadar belli belirsiz cizgi anca cikmisti benim.

merhaba kızlar beta hcg testım 1.20 cıktı sızce gebemıyımdır bu konularda tecrübesizım normalde kac olması gerekiyor yada acaba

merhaba kızlar beta hcg testım 1.20 cıktı sızce gebemıyımdır bu konularda tecrübesizım normalde kac olması gerekiyor yada acaba
Canım ben hamileliğimi öğrendiğimde değerim 1.92'ydi normalde negatifken değerim sürekli 0.2'dir 1.92'yi görünce şüphelendim 2 gün sonra test verdim hamileydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…