Beta HCG

canım değer iki derken 0.2 mi düz iki mi
Merhaba benim de 24.02.2024 de sonucum 1.3 çıkmıştı 06.03.2024 de tekrar sonucum 27.4 çıktı hastane negatif ama yükselme olmuş az olmuş dedi sizce nedir acaba düşüncelerinizi alabilir miyim kararsız kaldım

Canım belki ilkinde hamile değildin, şu an hamilesin o yüzden değerin yükseliyor, adete kaç gün var

Canım belki ilkinde hamile değildin, şu an hamilesin o yüzden değerin yükseliyor, adete kaç gün var
Adetim üç gün gecikiyo belirtilerim yok ama ara ara bel ve kasık ağrılarım var aklımı bulandirdidilar dış gebelik felan olabilir diye o ilkte daha adetim gecmiyodu

Adetim üç gün gecikiyo belirtilerim yok ama ara ara bel ve kasık ağrılarım var aklımı bulandirdidilar dış gebelik felan olabilir diye o ilkte daha adetim gecmiyodu
Ama refans aralığı hala 0-5 gözüküyor ama negatif olsa az da yükselme olasılığı olmaz değil mi

Ama refans aralığı hala 0-5 gözüküyor ama negatif olsa az da yükselme olasılığı olmaz değil mi
Canım adetin 3 gün geçiyor ve değerin biraz düşük, ya geç döllenmedir ya da kimyasal gebelik, hakkında hayırlısı olsun canım

Merhaba benim en son adet dönemim 10 Ocak fakat bir hafta öncesine kadar da test yaptım testte negatif çıktı dün doktora gittiğimde Bedih HCG değerim 1692.70 çıktı sizce ikiz olabilir mi

Hayırlı geceler arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum Ben 12 Aralık'ta düşük yaptım 10 Ocak benim son adet tarihim fakat 7 Şubat'ta beklenen adet tarihim geldi ama adet olmadım 12 Şubat'ta kan verdim kanda herhangi bir gebelik çıkmadı 29 Şubat'ta kaset test yaptım çıkmadı ve 6 Mart'ta kaset test yaptım çıktı daha sonra 7 Mart'ta kan verdim kanda çıktı doktora gittim doktor bana diyor ki 5 haftalık 2 şubat'tan hesaplayacağız diyor böyle bir saçmalık olabilir mi haftaya gel kalp atışını dinleriz dedi haftaya gittim bana dediği şey şu kese boş arkadaşlar sizden ricam 12 Şubat'ta kan tahlilinde gebelik çıkmamışsa nasıl oluyor da 2 şubat'tan hesaplanıyor

Merhaba kaç gün gecikmeden sonra öğrendiniz benimde 3 kaset test pozitif ama kanda negatif bugün 32. Günüm hastalanmadım da bekliyorum sizin sonuç ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…