Beta hcg

ezgi gul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2024
65
19
3
31
Merhabalar ben burda yeniyim.subat 19 son adettimdi.normal 16 olmam lazımdı.test yaptım pozitif çıktı.hastanye gittim.kese veya bebek gorunmuyordu .beta yaptım 1348. Çıktı 4 haftaliga göre bu sonuç düşükmu.yardim edin.kimyasal gebelik geçirmiştim aynısı olabilirmi.cevplarinizi bekliyorum lutfen

Hayır değerinizde bi sıkıntı yok, kese için erken diye biliyorum. Sağlıkla ilerler inşallah

Merhabalar ben burda yeniyim.subat 19 son adettimdi.normal 16 olmam lazımdı.test yaptım pozitif çıktı.hastanye gittim.kese veya bebek gorunmuyordu .beta yaptım 1348. Çıktı 4 haftaliga göre bu sonuç düşükmu.yardim edin.kimyasal gebelik geçirmiştim aynısı olabilirmi.cevplarinizi bekliyorum lutfen
Merhaba hayirli olsun hamilesiniz, benim de son adet tarihim 20 subat, suan 6 gun gecikme testlerim cok silik cikiyor, sizin testleriniz nasil cikti bakabilirmiyim? Cumartesi gunu bekliyorum kan aldirmak icin, kimyasal’gecirmistim gecen ay o yuzden erken davranmak istemiyorum

Kese 3 4 gün sonra görünebilir normal şu an görünmemesi hcg biraz daha artması gerekiyor

Back
X