Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet günü tekrar ver yükselenilir canımMerhaba adet dönemime 3 gün var kan testi yaptırdım dayanamayıp beta hcg 2.30 çıktı yükselme ihtimali var mı?
İnşallah yükselir yaAdet günü tekrar ver yükselenilir canım
Normal de hormon seviyesi yükseldiğinde beta artıyor benim hep 0.2 çkar senin kinde yükselme var ama daha çok yeni olduğu için olabilir adet günü telrar ver canım hayırlısı olsunİnşallah yükselir ya
İnşallah ya 2 yıldır istiyororuz ama troid falan çıktı o normalde 4-5 aydır ara sıra prolactin yükseliyordu onu da hallettik 2 ay önce kimyasal geçirdim bu ay çok umutluydum Ovulasyon testiyle takip ettim değerlendirdik zaten düzenli bir ilişki var yumurtlama da oluyor başka bir sorun yok 3 gün önce de sol kasığımda batma hissettim acaba tutunuyor ve ya dölleniyor mu diye düşündüm dayanamayıp kan verdim o da öyle çıktı tek umudum daha adetime var oNormal de hormon seviyesi yükseldiğinde beta artıyor benim hep 0.2 çkar senin kinde yükselme var ama daha çok yeni olduğu için olabilir adet günü telrar ver canım hayırlısı olsun
Merhaba adet dönemime 3 gün var kan testi yaptırdım dayanamayıp beta hcg 2.30 çıktı yükselme ihtimali var mı?
Öyle yapacağım canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım muhtemelen eger hamileysen bile daha yeni oluşma durumundadır bence kan testini iki gün sonra tekrarla varsa eğer yükselmiş olur
Aynen canım pazartesi randevu aldım doktora adet olmazsam kan vericem tekrardan2 gun sonra tekrar kan verın yukselmıs olursa eger ıhtımal var tabıkı her zaman
Aynen canım pazartesi randevu aldım doktora adet olmazsam kan vericem tekrardan
Adet oldun muınsallah olumlu sonuclanır <3 ben de cok dua ettm betam 2.99 du ama yukselmedı bu ay![]()
Gebelik yok demek ama adetine daha varsa belki yüksele bilirMerhaba kızlar 0.10000 yazıyor bende beta hcg bu ne demek oluyor ?
Adet oldun mu
Benimde sizinkine benzer bir durumum var. Sonucunuz ne oldu yükseldi mi?Aynen canım pazartesi randevu aldım doktora adet olmazsam kan vericem tekrardan
Yok yükselmedi bu ay çatlama iğnesi yaptırdımBenimde sizinkine benzer bir durumum var. Sonucunuz ne oldu yükseldi mi?
Güzel haberlerinizi almak ümidiyleYok yükselmedi bu ay çatlama iğnesi yaptırdım