Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
51cıktı bu değer yükselir mi y
0,51 demek hamile değilsin demektirArkadaşlar merhaba adetime 3vardı kan verdim 0.51cıktı bu değer yükselir mi yardımcı olur musunuz bu ay klomen kullandım ayrıca
Bak bebeğim herkesin yorumunda görüyorum seni kendi hayatı herkesin yargılamak sana düşmez dalga geçermiş gibi konuşup milletin tepesini attırma ikile17 yaşında hamile kalmaya mı çalışıyorsun
Sana ne oluyor ya. Sana ne. 17 yaşında hamile kalmaya çalışması çok mu normal¿ Tepen atıyorsa göz ardı edebilirsin beni. İstediğim kişiye istediğim yorumu yaparım. Ayrıca yargılamadım sordumBak bebeğim herkesin yorumunda görüyorum seni kendi hayatı herkesin yargılamak sana düşmez dalga geçermiş gibi konuşup milletin tepesini attırma ikile
17yaşında olduğumu kim söyledi 22 yasındayım kaldıkı böyle bile olsa kimseyi ilgilendirmez mantıklı şeyler yazın lütfen bilip bilmeden konuşmayınız .17 yaşında hamile kalmaya mı çalışıyorsun
Teşekkür ederimBak bebeğim herkesin yorumunda görüyorum seni kendi hayatı herkesin yargılamak sana düşmez dalga geçermiş gibi konuşup milletin tepesini attırma ikile
17yaşında olduğumu kim söyledi 22 yasındayım kaldıkı böyle bile olsa kimseyi ilgilendirmez mantıklı şeyler yazın lütfen bilip bilmeden konuşmayınız .
Peki orda 2023 yazıyo gördünüz değilmiEki Görüntüle 3434939
Burda yazıyor 17 olduğunuz. Mantıksız yorum yapmadım orda 17 yazdığı için merak edip sordum neden hemen tersinden anlıyorsun![]()
2023 senin buraya kaydolduğun tarih. Ordaki yaşın güncel yaş. Daha ayrıntılıPeki orda 2023 yazıyo gördünüz değilmi
Demekki güncellenmemiş canım uzatma istersen2023 senin buraya kaydolduğun tarih. Ordaki yaşın güncel yaş
Yaş otomatik güncelleniyor Canım 1 haziran 2006 doğumlusunDemekki güncellenmemiş canım uzatma istersen
Anlayısınızdamı bi problem var 2002 liyim ben yanlış kaydelmiş hemde sizene niye bu kadar takıldınız anlamıyorumYaş otomatik güncelleniyor Canım 1 haziran 2006 doğumlusun
TmmAnlayısınızdamı bi problem var 2002 liyim ben yanlış kaydelmiş hemde sizene niye bu kadar takıldınız anlamıyorum