• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Adet olacağım gün çift çizgiyi görğnce kan verdim hemen 86.8 çıktı 25 mayısta
26 mayusta tiroitleşrm için kan verdim o arada betayada baktırayım dedım 1 gün sonrası ama merak işte 147 çıktı 28 mayıs dün de 346 çıktı haftaya bayram öncesi gitmeyi düşünüyorum doktora tekrar kan vermeme gerek var mı acaba?

Ben de bata 2 kala 9.5 la öğrendim bat günü yani salı günü 34 oldu.. 😊 kızlar benim de normal regl gününde lekelenme oldu kahverengi az az .. Dünden sonra gelmedi daha ve bugün göğüslerim inmiş, karın ağrım da yok normal mi?

Ben de bata 2 kala 9.5 la öğrendim bat günü yani salı günü 34 oldu.. 😊 kızlar benim de normal regl gününde lekelenme oldu kahverengi az az .. Dünden sonra gelmedi daha ve bugün göğüslerim inmiş, karın ağrım da yok normal mi?
Merhaba siz hamile misiniz? Benim bugün regl günüm hafif kasık ağrısıyla lekelenme oldu şu an çok hafif ağrım var ama devamı gelmedi kanamanın. Hamilelik ihtimali yoktur dimi :(

Merhaba siz hamile misiniz? Benim bugün regl günüm hafif kasık ağrısıyla lekelenme oldu şu an çok hafif ağrım var ama devamı gelmedi kanamanın. Hamilelik ihtimali yoktur dimi :(
Test yaptın mı belki vardır? Renk parlak kırmızı olmadığı sürece her tonu gördüm ben pemne kahverengi fln 🌸

26 mayusta tiroitleşrm için kan verdim o arada betayada baktırayım dedım 1 gün sonrası ama merak işte 147 çıktı 28 mayıs dün de 346 çıktı haftaya bayram öncesi gitmeyi düşünüyorum doktora tekrar kan vermeme gerek var mı acaba?
Artış görmüşsünüz zaten gerek yok artık

Kızlar merhaba bende 27 mayısta 57 ile öğrendim 29 unda tekrar kan verdim değer 177 olmuş normalmi sizce

Ya benimde günüm 2 gün gecikti beta 1695 çıktı normal mi cokmu yüksek

Ya benimde günüm 2 gün gecikti beta 1695 çıktı normal mi cokmu yüksek
Herkesin farklı çıkar bu yumurtama gününe göre değişir. Demekki sizin yumurtlama gününüz erken olmuş ve o zaman tutmuş. Benim de 4. Günde 2500 lerdeydi. Geç döllenme olsaydı beta daha düşük çıkardı

Tekrar kan verseydiniz 34 değeden sonra doktorada lekelenmeden bahsedin belki progestan başlar

Back
X