Beta HCG

İçimi rahatlattım valla çok teşekkür ederim canım

Rica ederim artık hcg de baktırma dediğim gibi gerek yok haftan değişiyor hcg de değişmeler yaşanıyor az arttı fazla arttı psikolojisine girersin yoksa bundan sonra
Aynen yarın keseyi inşallah görürüm 2hafta sonra tekrar randevum var kalp atışı için

Rica ederim ne demek canım benim şuan 22.haftamdayım emin ol bugüne kadar neler düşünmüşümdür kafamda neler kurmuşumdur annelik tedirginliği ilk günden yerleşiyor içimize sanırım
Sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da

Meraba kızlar size birşey soracam kafam çok karışık beta hcg benim gibi olup yükselen varmı
19.7
43.7
41.1 iki günde bir yaptırmıştım kafam çok karışık

Kızlar bugün keseyi gördüm çok şükür 3hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor

Meraba kızlar size birşey soracam kafam çok karışık beta hcg benim gibi olup yükselen varmı
19.7
43.7
41.1 iki günde bir yaptırmıştım kafam çok karışık
Fazla yükselme miş sanki 3.deger düşmüş dış gebelik olabilir değerleri takip edin artış olması lazım

O zaman normal ben de sandım iki gün arayla verdin iyi iyi çok şükür Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…